Rugzakken

Rugzakken

Bij Decathlon vind je een volledig aanbod aan wandelrugzakken. In ons assortiment vind je compacte rugzakken voor één dag. Ga je meerdere dagen lopen? Bekijk dan ons aanbod backpacks. Daarnaast vind je hier ook alle benodigde accessoires voor rugzakken zoals regen- of vliegtuighoezen.
Advies nodig?
Het verschil tussen onze NH en MH rugtassen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Prijs
‪AANTAL VAKKEN‬
‪TYPE TASSEN‬
‪INHOUD‬
‪WATERDICHT‬
‪OPTIES‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
4.5/5 Op basis van 67017 reviews

RUGZAK

Ben je op zoek naar een goede rugzak? Wij verkopen relatief goedkope rugzakken die je voor werk of school kan gebruiken. Ons brede assortiment heeft volwassen en kinder rugzakken in verschillende groottes en verschillende kleuren. Voor werk en school raden wij de sportieve rugzakken van Quechua of Kipsta aan. Deze zijn licht, passen gemakkelijk op de rug en een aantal rugzakken beschikken zelfs over een laptopvak. Bedenk voor jezelf goed waar je de rugzak voor gaat gebruiken. Je kan de rugzakken ook gebruiken voor bijv. het strand, op vakantie of een dagje uit. Houd hiermee dan ook rekening met het aantal liters.

RUGZAK DAMES EN HEREN

Een verschil tussen een dames rugzak en een heren rugzak is er eigenlijk niet. Wij hebben verschillende kleuren voor ieder wat wils. De modellen verschillen van sportief tot iets zakelijker. Onze rugzakken zijn geschikt voor veel gelegenheden. Een mooie rugzak is specifiek voor iedereen weer wat anders. Wil je je rugzak als laptoptas gebruiken? Een aantal rugzakken beschikken over een laptop en daarom perfect om mee te nemen naar je studie of werk. In ons assortiment hebben wij voor elke volwassene een goede rugzak.

RUGZAK KIND

Een verschil tussen een volwassen en een kinder rugzak is er in ons assortiment niet. Wij baseren onze rugzakken op de grootte, het aantal vakken, materiaal en het comfort. Zo bieden wij voor iedereen de ideale rugzak tas. Bij Decathlon hebben we kleine rugzakken van 10 liter. Daarnaast hebben we ook 15, 17 en 20 liter rugzakken. Onze grote rugzakken hebben we van 25, 30 en zelfs 35 liter. Bedenk voor je kind goed wat hij/zij allemaal mee wilt nemen. Een rugzak voor de basisschool heeft minder spullen nodig dan een rugzak voor de middelbare school. Op de middelbare school moet je kind o.a. zijn/haar boeken meenemen en misschien zelfs een laptop. De kinderrugzakken kan je gebruiken voor school, gymles of een dagje uit.