Volleybalbroekjes

Volleybalbroekjes

Bij Decathlon vind je volleybalbroekjes voor kinderen, dames en heren voor de beste prijs-kwaliteit. Met onze volleybalbroekjes van Allsix heb jij altijd voldoende bewegingsvrijheid tijdens het spelen en je transpiratie wordt snel en effectief afgevoerd. Voor meisjes en dames hebben we korte strakke volleybalbroekjes en voor heren hebben we volleybalshorts. Volleybalbroekjes koop je voordelig bij Decathlon! Bekijk ook onze volleybalshirts, volleybalschoenen en kniebeschermers volleybal.

Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 168 reviews

volleybalbroekje dames

Ben je op zoek naar een dames volleybalbroekje? Dan hoef je niet verder te zoeken! Ons volleybalmerk Allsix heeft fijne volleybalbroekjes voor vrouwen. Ontworpen door volleyballers, voor volleyballers. We hebben zwarte volleybalbroekjes en donkerblauwe dames volleybalbroekjes. Vanaf € 7,99 koop je al een dames volleybalbroekje! In onze volleybalbroekjes heb je alle vrijheid om te duiken, passen en te springen. De broekjes blijven goed op hun plek zitten tijdens alle volleybal bewegingen. We hebben bij onze dames volleybalbroekjes ook bijpassende volleybalshirts. Een van de karakteristieke eigenschappen van onze dames volleybalbroekjes is dat ze erg licht zijn. Het broekje voelt bijna aan als een legging of second skin en belemmert je daardoor niet tijdens het spelen.

Volleybalbroekje kind

Wil je een voordelig volleybalbroekje voor je kind kopen? Dan ben je bij onze online volleybalwinkel aan het juiste adres! We hebben kindervolleybalbroekjes al vanaf € 5,99. Zo hebben we volleybalbroekjes voor meisjes en volleybalbroekjes voor jongens. Voor meiden hebben we een kort strak volleybalbroekje in marineblauw of zwart. Voor jongens hebben we een volleybalshort in het zwart of wit. Onze kindervolleybalbroekjes zijn ook extra licht, waardoor de broekjes comfortabel zitten. Onze kinder volleybalbroekjes wegen ogeveer 49 gram, je voelt bijna niet dat je een broekje draagt!