Beachvolleybal kleding

Beachvolleybal kleding

Wil je beachvolleybal kleding kopen bij Decathlon? Hier vind je beachvolleybal bikini's en beachvolleybal shorts. Onze beachvolleybal kleding is van ons eigen beachvolleybalmerk Copaya en zorgt ervoor dat je alle bewegingsvrijheid hebt die nodig is tijdens het spelen. Bekijk ook onze beachvolleyballen en beachvolleybalnetten.
Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
€23,00
Youth Performance Pet
ADIDAS

Youth Performance Pet

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

€37,80
€23,00
4.3/5 Op basis van 1273 reviews

Geschikte kleding voor beachvolleybal

Wil jij beachvolleybal kleding kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Decathlon vind je namelijk bikini’s, shorts, sokken en petten. Onze bikini’s zijn ideaal voor op het strand: dankzij de touwtjes blijven de bikini topjes goed zitten en kan je je tijdens een potje beachvolleybal vrij bewegen. Daarnaast zijn de topjes in leuke kleuren en prints verkrijgbaar.

Omdat het bij beachvolleybal belangrijk is dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, zijn er speciale shorts ontworpen. Deze shorts zijn van lichte en luchtige stof gemaakt, zodat het niet alleen comfortabel zit, maar het tijdens het spelen droog blijft. Deze shorts zijn voor kinderen, dames en heren verkrijgbaar!

Sandsocks voor beachvolleybal

Wanneer je gaat beachvolleyballen, kan het fijn zijn om speciale beachvolleybalsokken te dragen. De onderkant van deze sokken zorgt voor een thermisch comfort bij warm of koud zand. Daarnaast zijn de sokken, op de wreef, van licht materiaal gemaakt. Dit zorgt voor een uitstekend ademend vermogen. Tenslotte heb je dankzij deze sandsocks geen last van zand tussen je tenen. Het klittenband aan de bovenkant voorkomt namelijk dat er zand in je sokken terecht komt.

Naast het dragen van sokken, raden wij je aan om ook een petje aan te schaffen. Petjes beschermen je namelijk tegen de zon. Dankzij de verstelbare achterkant blijft de pet goed zitten, ook als je springt of naar de bal duikt. Bijkomend voordeel van de beachvolleybalpetjes is dat de achterkant uit mesh bestaat (goede ventilatie) en de binnenkant uit badstof (transpiratie opnemen).