Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen kopen bij Decathlon. Bij zaalvoetbalschoenen is het belangrijk dat ze comfortabel zitten, dat je grip hebt op een houten of kunststof vloer en dat ze de goede pasvorm hebben. Decathlon heeft een groot assortiment zaalvoetbalschoenen van bekende merken. O.a. Kipsta, Nike en Adidas. Zaalvoetbalschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk hier alle voetbalschoenen, voetbalshirts en voetbal trainingspakken.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op:
Merk
Maat
Kleur
Prijs
32 Artikelen
4.5/5 Op basis van 57 reviews

Zaalvoetbalschoenen kopen bij Decathlon

Voor zaalvoetbal heb je een specifieke zaalschoen nodig. Een zaalvoetbalschoen is eigenlijk je enige mogelijkheid en dit type schoen geeft je veel grip en comfort in de zaal. Futsal wordt gespeeld in de zaal in teams van 5 personen en een wedstrijd duurt 50 minuten. Er wordt gespeeld met een speciale zaalvoetbal (plofbal) die minder hoog stuitert; dit maakt het spelletje er dynamisch en snel. Zaalvoetbalschoenen geven niet af en hebben daarom ook geen zwarte zool.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zaalvoetbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je zaalvoetbalschoenen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).