Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen zijn gemaakt voor een goede grip op een houten of kunststof vloer. Ze worden ook gebruikt voor straatvoetbal. Zaalvoetbal is een snel en dynamisch spelletje, daarom zijn de schoenen vaak van lichte materialen zodat je als speler snel kunt draaien en keren. Daarnaast moet de schoen een goede demping hebben, want je speelt op een harde ondergrond en je gewrichten krijgen daardoor een hoop te verduren. Decathlon heeft een groot assortiment zaalvoetbalschoenen van o.a. Adidas en het eigenmerk KIPSTA. Zaalvoetbalschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk hier alle voetbalschoenen, zaalvoetballen, voetbal thermokleding en voetbaltenue's.

Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Geslacht
Merk
‪COLLECTIE‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
‪Voetwijdte‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
99,95 -27%
72,00
Handbalschoenen Hummel Dazaz
Handbalschoenen Hummel Dazaz
HUMMEL

Handbalschoenen Hummel Dazaz

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
130,00
Mundial Goal Schoenen
Mundial Goal Schoenen
ADIDAS

Mundial Goal Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
52,00
4.3/5 Op basis van 2361 reviews

Zaalvoetbalschoenen kopen bij Decathlon

Voor zaalvoetbal heb je specifieke voetbalschoenen voor in de zaal nodig. Een zaalvoetbalschoen geeft je veel grip en comfort in de zaal door de platte zool en de extra demping. Futsal wordt gespeeld in de zaal in teams van 5 personen en een wedstrijd duurt 50 minuten. Er wordt gespeeld met een speciale zaalvoetbal (plofbal) die minder hoog stuitert; dit maakt het spelletje erg dynamisch en snel. Zaalvoetbalschoenen geven niet af en hebben daarom altijd een non-marking zool.

Goedkope zaalvoetbalschoenen

Bij Decathlon staat het proberen van sporten hoog in het vaandel. Daarom proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk mensen een nieuwe sport kunnen uitproberen. Dit zie je ook terug in de prijzen van onze zaalvoetbalschoenen! Goedkope zaalvoetbalschoenen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat ervoor zorgt dat je niet teveel geld kwijt bent om te beginnen met zaalvoetbal.

Beste zaalvoetbalschoenen

Bij Decathlon vind je de beste zaalvoetbalschoenen zoals de adidas mundial goal en de Copa 19.3. Daarnaast vind je een nieuwe range van IMVISO! Het nieuwe zaalvoetbalmerk van Decathlon komt nu met de Eskudo op de markt. Deze range staat geheel in het teken van comfort. In samenwerking met o.a. een podoloog is er een zool ontwikkelt die heel veel demping en ondersteuning biedt. Daarnaast geeft de buitenzool heel veel grip in de zaal. Een top schoen voor een uitstekende prijs-kwaliteit.