Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen zijn gemaakt voor een goede grip op een houten of kunststof vloer. Ze worden ook gebruikt voor straatvoetbal. Decathlon heeft een groot assortiment zaalvoetbalschoenen van o.a. Adidas en de eigenmerken KIPSTA en IMVISO. Hier vind je de beste zaalvoetbalschoenen van dit moment. Zaalvoetbalschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk hier alle voetbalschoenen, zaalvoetballen en voetbaltenue's.
Terug naar artikelen
Maat
Geslacht
Merk
Niveau
Materiaal
Levertijd
Kleur
Prijs
52 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1920 reviews

  Zaalvoetbalschoenen kopen bij Decathlon

  Voor zaalvoetbal heb je specifieke voetbalschoenen voor in de zaal nodig. Een zaalvoetbalschoen is eigenlijk je enige mogelijkheid en dit type schoen geeft je veel grip en comfort in de zaal. Futsal wordt gespeeld in de zaal in teams van 5 personen en een wedstrijd duurt 50 minuten. Er wordt gespeeld met een speciale zaalvoetbal (plofbal) die minder hoog stuitert; dit maakt het spelletje erg dynamisch en snel. Zaalvoetbalschoenen geven niet af en hebben daarom ook geen zwarte zool.

  Goedkope zaalvoetbalschoenen

  Bij Decathlon staat het proberen van sporten hoog in het vaandel. Daarom proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk mensen een nieuwe sport kunnen uitproberen. Dit zie je ook terug in de prijzen van onze zaalvoetbalschoenen! Goedkope zaalvoetbalschoenen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dat ervoor zorgt dat je niet teveel geld kwijt bent om te beginnen met zaalvoetbal.

  Beste zaalvoetbalschoenen

  Bij Decathlon vind je de beste zaalvoetbalschoenen zoals de adidas mundial goal en de Copa 19.3. Daarnaast vind je een nieuwe range van IMVISO! Het nieuwe zaalvoetbalmerk van Decathlon komt nu met de Eskudo op de markt. Deze range staat geheel in het teken van comfort. In samenwerking met o.a. een podoloog is er een zool ontwikkelt die heel veel demping en ondersteuning biedt. Daarnaast geeft de buitenzool heel veel grip in de zaal. Een top schoen voor een uitstekende prijs-kwaliteit.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen