Vaste nop schoenen

Vaste nop schoenen

Schoenen met een vaste nop zijn gemaakt voor een goede grip op natuurlijk gras en kunstgras. We onderscheiden drie soorten zolen; FG (firm ground) voor natuurgras, MG (multi ground) voor natuur- en kunstgras en AG (artificial ground) voor kunstgras. Decathlon heeft een groot assortiment schoenen met vaste nop van o.a. Kipsta, Adidas en Puma. Bekijk ook onze voetbaltenue's, voetbal trainingsmateriaal en scheenbeschermers voetbal.
Terug naar artikelen
Maat
Geslacht
Merk
Niveau
Materiaal
Levertijd
Kleur
Prijs
44 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2961 reviews

  Vaste nop schoenen kopen bij Decathlon

  Het is belangrijk om goed te kijken welke noppen je voetbalschoenen nodig hebben voor voldoende grip en comfort. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor verschillende omstandigheden. Voetbalschoenen met vaste noppen worden het meest gekocht en dit komt doordat ze veelzijdig in het gebruik zijn. Je kunt ermee voetballen op gras, maar ook op het kunstgras.

  Vaste noppen voor verschillende omstandigheden

  De meeste voetbalschoenen hebben vaste noppen en dit komt doordat dit type schoen over het algemeen goed presteert in verschillende condities. Goede noppen zorgen voor de juiste grip, maar zorgen ook voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. Voetballers moeten explosief kunnen zijn en daarom is de keuze voor de juiste zool (het type noppen) erg belangrijk. Als je te hoge noppen gebruikt op een hard veld zul je sneller een blessure kunnen krijgen. Versleten noppen geven allerlei klachten en wij adviseren daarom om goed de onderkant van je voetbalschoenen in de gaten te houden.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen