Scheidsrechter accessoires

Scheidsrechter accessoires

Scheidsrechter accessoires kopen bij Decathlon. Om goed de wedstrijd of training te kunnen leiden heb je wel de juiste scheidsrechtersmaterialen nodig. Zorg dat je vandaag nog alles koopt wat je nodig hebt bij Decathlon. Bekijk ook onze voetbalschoenen, voetbal trainingspakken en thermokleding voetbal.
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1125 reviews

  Scheidsrechter accessoires kopen bij Decathlon

  Ben je op zoek naar scheidsrechter accessoires? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan scheidsrechter materiaal. Ga je beginnen met fluiten en ben je op zoek naar betaalbare scheidsrechter accessoires? De producten van Kipsta hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende scheidsrechter nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het voetbal assortiment aangevuld met merken zoals Adidas en Puma.

  Scheidsrechtersfluitjes

  Het belangrijkste instrument van de scheidsrechter is zijn fluitje. Bij Decathlon hebben we verschillende fluitjes. We hebben plastic fluitjes en metalen fluitjes. Daarnaast hebben we ook nog een knijpfluit die je met je handen kunt bedienen. Om het geheel te complementeren hebben we ook een fluitkoordje waar je het fluitje aan kan hangen en gemakkelijk om je nek kunt dragen. Naast het fluitje zijn er nog 2 belangrijke instrumenten die kunnen volgen na een fluitsignaal. De gele en rode kaart. Ook deze set scheidsrechterskaarten vind je bij Decathlon.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen