Puma voetbalschoenen

Puma voetbalschoenen

Op zoek naar Puma voetbalschoenen? Bij Decathlon vind je verschillende modellen. Zoals de Puma Future Z en Puma Ultra. Je vindt hier schoenen met een FG/AG zool voor op gras en hoog kunstgras en een TT/TF zool voor harde velden en kort kunstgras. Ontdek ook onze adidas voetbalschoenen, kipsta voetbalschoenen, voetbal thermokleding en voetbaldoeltjes.

Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
Maat
‪COLLECTIE‬
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
Sticker
Kleur
Prijs
Vanaf
60,00
Vanaf
60,00
Vanaf
220,00 -27%
159,00
150,00
4.5/5 Op basis van 47 reviews

Hét adres voor Puma voetbalschoenen? Decathlon! Wij bieden een ruime selectie aan schoenen van Puma die uitstekend geschikt zijn voor voetbal. Het gaat zowel om voetbalschoenen voor traditioneel natuurgras als om voetbalschoenen voor kunstgras. Verschillende populaire modellen van Puma zijn opgenomen in ons aanbod, zoals de Puma Future 3.2, 3.3, 3.4 en nog véél meer. Klinken voetbalschoenen van dit kwalitatieve en populaire merk jou als muziek in de oren? Bekijk hieronder ons aanbod.

Puma fg voetbalschoenen voor maximale prestaties

Ben je liefhebber van een mooi potje voetbal op écht natuurgras, dan loop je zo weg met de Puma fg voetbalschoenen. Als liefhebber weet je misschien dat veel populaire profvoetballers zoals Neymar Puma voetbalschoenen dragen. De Future Z komt in verschillende uitvoeringen en is er voor zowel volwassenen als voor kinderen. Deze lijn Puma voetbalschoenen kent een flexibel bovenwerk, zodat je zoveel mogelijk gevoel behoudt. Daarnaast is er bij het kiezen van de materialen gelet op optimale balcontrole. Welke Puma fg schoen je uiteindelijk ook kiest: je weet in ieder geval zeker dat ze lekker zitten en comfortabel zijn. Dit geldt dus niet alleen voor de Future Z. Wél is er bij de Future Z wat bijzonders aan de hand. Er zijn namelijk verschillende versies op de markt gebracht, die allemaal andere accenten kennen. Zo verschilt de 1.4 bijvoorbeeld van de 3.3. De 1.4 is geavanceerder, maar de 3.3 biedt je meer op het vlak van prijs-kwaliteit. Welke schoenen je uiteindelijk moet kiezen, hangt dus voor een groot deel af van het gebruik en je ambities.

Laat zien wat je kunt met Puma kunstgrasschoenen

Een andere ondergrond vraagt om andere schoenen. Speel je op kunstgras, dan zijn Puma kunstgrasschoenen de juiste keuze voor jou. De schoenen van Puma die speciaal zijn ontwikkeld voor kunstgras, hardcourt of straat herken je aan de toevoeging TF of TT. Deze schoenen beschikken over veel kleine TF-noppen gecombineerd met weinig profiel. De Puma kunstgrasschoenen doen niet onder voor de voetbalschoenen voor op natuurgras van Puma. Wat betreft pascomfort, flexibiliteit en duurzaamheid bieden ze praktisch dezelfde kwaliteiten. Wel zo prettig, want zo weet je zeker dat jouw energie optimaal wordt overgedragen naar het veld. Met kunstgrasschoenen van Puma uit je jouw creativiteit optimaal. Niet alleen omdat je gebruikmaakt van flexibele schoenen, maar ook omdat veel schoenen van dit merk beschikken over een hip en opvallend uiterlijk. Zo toon je jouw gevoel voor stijl aan je medespelers en zet je de nieuwe standaard op het veld. Scoor op ieder kunstgrasveld met Puma Future voetbalschoenen en Puma Ultra voetbalschoenen! De Puma kunstgras voetbalschoenen hebben felle kleuren om een statement te maken en de beste technologie om te scoren op ieder kunstgrasveld. Deze nieuwe Puma voetbalschoenen zijn populair bij professionele spelers zoals Neymar en Griezmann om hun ergonomische ontwerp en ondersteuning.Kies bijvoorbeeld voor Puma voetbalschoenen in oranje, roze of blauw. Ga je liever voor een neutraler en meer traditioneel ontwerp? Ook dan kun je met Puma alle kanten op. Puma is een traditioneel merk dat niet terughoudend is geweest met het behouden van klassieke modellen. Zo vind je nog altijd klassieke voetbalschoenen in het zwart met wit Puma-logo terug. En dat natuurlijk gewoon bij Decathlon! Kijk online eens rond of kom langs in een van de winkels en vind dé beste Puma voetbalschoenen voor jou.

Puma zaalvoetbalschoenen

Puma zaalvoetbalschoenen zijn ideaal wanneer je houdt van een goede pot indoorvoetbal. Ze bieden je niet alleen uitstekende eigenschappen als het aankomt op snelheid en balcontrole, maar je komt ook nog eens stijlvol voor de dag. Een win-winsituatie dus, waar Puma als geen ander bekend om staat. Verschillende Puma zaalvoetbalschoenen zijn opgenomen in het aanbod van Decathlon, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zo is de perfecte schoen voor iedereen te vinden. Welke kies jij?

Puma zaalschoenen voor een perfecte en stijlvolle pot

Puma zaalschoenen onderscheiden zich van voetbalschoenen voor gras of kunstgras. Ze zijn namelijk speciaal door Puma ontwikkeld om in een zaal te dragen. Dat betekent dat ze uitstekend presteren op een ondergrond van kunststof of hout. Daarbij laten ze geen strepen achter, zoals schoenen die niet speciaal zijn ontwikkeld voor de zaal wel doen. Puma zaalvoetbalschoenen beschikken over relatief platte zolen. Hierin zit een licht profiel dat zorgt voor extra grip. Bij indoorvoetbal is het namelijk belangrijk dat je stevig versnelt, remt en onverwachte bewegingen kunt maken. Overtuigend spelen begint bij het kunnen vertrouwen in je schoenen. Zo sta je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen en ben je klaar om je tegenstander te verrassen met snelle bewegingen. Je behoudt stabiliteit en daarmee speel je niet alleen overtuigender, maar verklein je ook de kans op blessures. Je schoenen vormen tijdens een pot zaalvoetbal je enige contactpunt met de vloer. Kwalitatieve schoenen bieden je dus een hoop voordelen en dat heeft het merk Puma begrepen. Zaalschoenen van Puma voelen kwalitatief aan en zijn ontwikkeld met oog voor detail. Dat merk je aan de verschillende complexe ontwerpen, maar ook aan de verschillende geavanceerde technologieën die worden gebruikt.

Wendbaar en stijlbewust de zaal in met Puma zaalvoetbalschoenen

Puma gebruikt speciale zolen waarmee je profiteert van een verbluffend acceleratievermogen. Ben je snelheid aan het maken, dan wil je zoveel mogelijk steun ervaren. De MATRYXMESH-technologie van Puma biedt je deze steun. Heb je balbezit, dan wil je zoveel mogelijk controle over de bal. Je schoenen moeten precies datgene kunnen uitvoeren wat jij in je hoofd hebt. De technologie GripControl Pro bestaat uit een bekleding die zorgt voor optimale balcontrole. Wanneer de pot eenmaal klaar is, berg je jouw Puma zaalvoetbalschoenen netjes op voor de volgende keer. Puma zaalvoetbalschoenen zijn slijtvast en gaan dan ook een tijdje mee. Zeker wanneer je kiest voor een ontwerp dat écht bij je past, ben je waarschijnlijk nog lang niet uitgekeken op je zaalschoenen van dit merk. Verschillende ontwerpen zijn te verkrijgen binnen het aanbod van Decathlon. Voor welk ontwerp je uiteindelijk moet gaan, is natuurlijk volledig aan jezelf. Ga je voor een opvallend ontwerp of ben je juist op zoek naar neutralere Puma zaalvoetbalschoenen? Waar je ook voor kiest, weet dat Puma zowel moderne als klassieke stijlen aanbiedt. Wat betreft technologieën zijn deze verschillende ontwerpen in de meeste gevallen gewoon even goed. Zo loop je op het veld niet achter de feiten aan. Puma zaalschoenen kopen? Kijk online naar het aanbod van Decathlon. Liever fysiek in de winkel langskomen? Geen probleem, je bent van harte welkom.

PUMA FUTURE VOETBALSCHOENEN

De Puma Future voetbalschoenen zijn voetbalschoenen die qua design net zo sterk zijn als jouw spel, met adaptief FuzionFit+ compressiesysteem en Dynamic Motion System-technologie die je energie overdragen naar het veld. Deze voetbalschoenen worden onder meer gedragen door Neymar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: met noppen voor gewone grasvelden, droge grasvelden, harde grasvelden en korte of lange kunstgrasvelden. Puma voetbalschoenen Future zijn verkrijgbaar in volwassen maten en kindermaten.

PUMA ULTRA VOETBALSCHOENEN

De Puma Ultra voetbalschoenen zijn gemaakt voor snelheid, acceleratie en balcontrole. Niets zal je het voetbalveld nog in de weg staan met een nieuw paar Puma Ultra voetbalschoenen! Met de nieuwe, prestatiegerichte noppen van de Puma voetbalschoenen Ultra word je de koning van het veld. De Puma Ultra voetbalschoenen worden onder andere gedragen door Antoine Griezmann.