Puma voetbalschoenen

Puma voetbalschoenen

Op zoek naar Puma voetbalschoenen? Bij Decathlon vind je verschillende modellen. Zoals de Puma Future Z en Puma Ultra. Je vindt hier schoenen met een FG/AG zool voor op gras en hoog kunstgras en een TT/TF zool voor harde velden en kort kunstgras. Ontdek ook onze adidas voetbalschoenen en kipsta voetbalschoenen.

Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Geslacht
‪COLLECTIE‬
‪TYPE TERREIN‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
Prijs
4.7/5 Op basis van 102 reviews

PUMA VOETBALSCHOENEN VOOR KUNSTGRAS

Scoor op ieder kunstgrasveld met Puma Future voetbalschoenen en Puma Ultra voetbalschoenen! De Puma kunstgras voetbalschoenen hebben felle kleuren om een statement te maken en de beste technologie om te scoren op ieder kunstgrasveld. Deze nieuwe Puma voetbalschoenen zijn populair bij professionele spelers zoals Neymar en Griezmann om hun ergonomische ontwerp en ondersteuning.

PUMA FUTURE VOETBALSCHOENEN

De Puma Future voetbalschoenen zijn voetbalschoenen die qua design net zo sterk zijn als jouw spel, met adaptief FuzionFit+ compressiesysteem en Dynamic Motion System-technologie die je energie overdragen naar het veld. Deze voetbalschoenen worden onder meer gedragen door Neymar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: met noppen voor gewone grasvelden, droge grasvelden, harde grasvelden en korte of lange kunstgrasvelden. Puma voetbalschoenen Future zijn verkrijgbaar in volwassen maten en kindermaten.

PUMA ULTRA VOETBALSCHOENEN

De Puma Ultra voetbalschoenen zijn gemaakt voor snelheid, acceleratie en balcontrole. Niets zal je het voetbalveld nog in de weg staan met een nieuw paar Puma Ultra voetbalschoenen! Met de nieuwe, prestatiegerichte noppen van de Puma voetbalschoenen Ultra word je de koning van het veld. De Puma Ultra voetbalschoenen worden onder andere gedragen door Antoine Griezmann.

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen