Natuurgras schoenen

Natuurgras schoenen

Schoenen met een FG (firmground) en MG (multiground) zool zijn gemaakt voor een goede grip op natuurlijk gras. Daarnaast kunnen ze ook goed gebruikt worden op hogere kunstgrasvelden. Decathlon heeft een groot assortiment schoenen met een FG en MG zool van o.a. Kipsta, Adidas en Puma. Bekijk ook onze voetbaltenue's, voetbal trainingsmateriaal en scheenbeschermers voetbal.
Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
Maat
Merk
‪COLLECTIE‬
‪TYPE TERREIN‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
‪VOETBREEDTE‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
‪AANTAL GEBRUIKEN‬
Sticker
Kleur
Prijs
€150,00 -50%
€74,95
€150,00 -50%
€74,95
€90,00
Vanaf
€95,00 -26%
€70,00
4.5/5 Op basis van 3423 reviews

Natuurgras voetbalschoenen kopen bij Decathlon

Het is belangrijk om goed te kijken welke noppen je voetbalschoenen nodig hebben voor voldoende grip en comfort. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor verschillende omstandigheden. Natuurgras voetbalschoenen met FG zool worden het meest gekocht. Dit komt doordat ze veelzijdig in het gebruik zijn. Je kunt ermee voetballen op gras, maar ook op het kunstgras.

FG en MG zool voor verschillende omstandigheden

De meeste voetbalschoenen hebben vaste noppen (FG, AG en MG zool) en dit komt doordat dit type schoen over het algemeen goed presteert in verschillende condities waaronder natuurgras. Goede noppen zorgen voor de juiste grip, maar zorgen ook voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. Voetballers moeten explosief kunnen zijn en daarom is de keuze voor de juiste zool (het type noppen) erg belangrijk. Als je te hoge noppen gebruikt op een hard veld zul je sneller een blessure kunnen krijgen. Versleten noppen geven allerlei klachten en wij adviseren daarom om goed de onderkant van je voetbalschoenen in de gaten te houden.