Keepershandschoenen

Keepershandschoenen

Decathlon heeft keepershandschoenen van KIPSTA, Uhlsport, Reusch, Adidas, Erima, Elite en T1TAN voor beginnende en ervaren keepers. We hebben keepershandschoenen met verschillende type naden en latex die bepalen hoeveel grip je op de bal hebt. En we hebben natuurlijk ook handschoenen met fingersave. Je vind hier handschoenen voor kinderen en volwassenen in verschillende maten. Keepershandschoenen kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbalschoenen, keeperstenue's en thermokleding voetbal.

Advies nodig?
Hoe kies ik keepershandschoenen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪Stiksel type‬
‪LATEX TYPE‬
‪IMPACT ZONES‬
‪OPTIES‬
‪VERSTEVIGDE PALM‬
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf 65,00 −38%
40,00
26,02
Handschoenen Reusch Hashtag
Handschoenen Reusch Hashtag
REUSCH

Handschoenen Reusch Hashtag

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
109,50
120,00 −10%
108,00
Vanaf 120,00 −20%
95,50
40,00 −6%
37,50
Vanaf
89,00
3.8/5 Op basis van 641 reviews

Keepershandschoenen kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar keepershandschoenen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende keepershandschoenen. We hebben handschoenen in veel verschillende maten voor kinderen en volwassenen. We hebben verschillende ranges voor verschillende type keepers. Range 100 is voor de beginnende keeper of de keepers die af en toe spelen, Range 500 is voor de gevorderde keeper die regelmatig onder de lat staat bij trainingen en wedstrijden. Range 900 is voor de ervaren keepers die intensief trainen en wedstrijden spelen. Het verschil zit hem in hoe de handschoenen zijn opgebouwd, welke materialen er zijn gebruikt en hoe de handschoenen zijn afgewerkt bij de naden. Het type latex wat aan de binnenkant van de handschoen is gebruikt en hoe de naden zijn geplaatst bepalen hoeveel grip je hebt op de bal. We werken de naden op 3 verschillende manieren af. We hebben handschoenen met platte naden, negatieve naden en rollfinger naden.

Keepershandschoenen kind

Bij Decathlon vind je veel verschillende keepershandschoenen in veel verschillende maten voor kinderen. Er is veel discussie in de voetbalwereld of jonge keepers nu wel of niet moeten keepen met handschoenen waarin een systeem is ingebouwd waardoor de vingers minder snel omklappen. Bij het ene merk fingersave genaamd en bij KIPSTA noemen we het SHIELDER. De discussie is of de spieren in de vingers van jonge keepers niet lui worden als een dergelijk systeem in de handschoenen zit of dat het de bewegingsvrijheid beperkt. De voorstanders geven aan dat het de vingers juist beschermd bij harde schoten of als er per ongeluk op de vingers wordt gestaan. Om ervoor te zorgen dat we voor beide kampen iets kunnen aanbieden verkopen we dus handschoenen met SHIELDER en zonder. Verder hebben we keepershandschoenen voor kinderen in 3 verschillende ranges. De first range is bedoeld voor keepen in de vrijetijd en als je net begint met keepen bij een club. De 100 range is voor als je net bent begonnen bij een club en weet dat je wel door wilt gaan met het keepen. De 500 range is voor keepertjes die al wat meer ervaring hebben met keepen en 2 tot 3 keer per week trainen en spelen.

Keepershandschoenen fingersave

Zoals al eerder aangegeven is er dus wat discussie of keepershandschoenen met een dergelijk systeem wel of niet bevoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de jonge keeper. Bij de keepershandschoenen voor volwassenen bieden we dit soort handschoenen natuurlijk ook aan, omdat er keepers zijn die wat meer zekerheid willen hebben dat hun vingers niet kunnen omklappen of dat ze beschermd zijn als spelers op hun handen gaan staan. Andere keepers vinden het onzin en hebben liever wat meer bewegingsvrijheid in hun vingers en hebben hun vingers in de loop der jaren getraind om de harde schoten te kunnen pakken. Dus in welk kamp je je ook bevindt. We hebben keepershandschoenen voor iedereen!

Goedkope keepershandschoenen

Om sport zo toegankelijk mogelijk te maken hebben we al keepershandschoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De first modellen voor kinderen zijn laag geprijsd zodat het niet teveel geld kost om de sport en het keepen te ontdekken. Bij Kipsta zijn we altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen om zo aantrekkelijk mogelijk te produceren en sport nog toegankelijker te maken.