Online vechtsportwinkel

Fight your limits!

Veilig en comfortabel schokken vermijden en durven te vechten. Je grensen opzoeken en verleggen in een sport waar je jezelf leert verdedigen.

Outshock
OUTSHOCK

Wij staan voor vertrouwen, durf, inzet en respect tijdens het vechten.

Onze passie

Onze passie

Boksen staat ook wel bekend als “the noble art”. Met boksen werk je aan je reactievermogen, snelheid, anticipatie, focus en uithoudingsvermogen. Boksen is vooral leuk en Outshock helpt u om hierbij uw grenzen te verleggen.

Onze sporten

Onze sporten

Vechtsporten zijn er in vele verschillende vormen. Je conditie verbeteren, sterke spieren kweken, controle krijgen over je lichaam én jezelf leren verdedigen vormen de basis voor vechtsporten in het algemeen. Outshock is exclusief beschikbaar bij Decathlon.

OUTSHOCK

Outshock is het passiemerk voor vechtsporten van Decathlon met een grote focus op boksen. Ze willen gebruikers veel comfort en veiligheid meegeven.

Boksen

Boksen is een zelfverdedigingssport. Je hebt hierin verschillende klasses maar ook tactiek en inzicht is erg belangrijk. Je traint tijdens het boksen vooral op uithoudingsvermogen en kracht.

Judo en Aikido

Judo is een japanse verdedigingssport bedacht door Jigoro Kano.

Karate en Teakwondo

Karate is een zelfverdedigingssport uit Japan.

Meest verkocht

19 99€
Trainingshandschoenen 300

Trainingshandschoenen 300

Onmisbare handschoenen voor boksers die willen trainen op een bokszak zonder hun gewone bokshandschoenen te verslijten. Veel bewegingsvrijheid (duim vrij en gripbar).

29 99€
Judopak 440 volwassenen

Judopak 440 volwassenen

Een licht en stevig judopak voor volwassenen die starten met judo. Verkocht zonder band.

99 99€
Bokszak PB 1200

Bokszak PB 1200

Bokszak in kunstleer voor een optimale duurzaamheid bij regelmatige training. Stabiliteit verzekerd dankzij 4 stalen kettingen. Geschikt voor de training van martial arts.

DECATHLON (WEB)WINKEL

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder sportliefhebbers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze sportartikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom!
  • Wanneer je in de winkel niet alle sportspullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze sportexperts, bijvoorbeeld over welke schoenen het beste zitten, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.
5/5
Quote

Ad op decathlon.nl

Stevige zak met een goed gewicht. Prima voor mijn zoon van 10. Niet te licht en niet te zwaar. Handschoenen passen ook.

Bekijk review

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen. De online voetbalshop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.