Turnleertjes

Ben je op zoek naar leertjes voor turnen? Decathlon biedt turnleertjes voor dames en heren voor de beste prijs kwaliteit. Geschikt voor turners en turnsters van elk niveau, van beginners tot gevorderde door de verschillende maten. De turnleertjes bieden een optimale grip en ondersteuning. Door het duurzame leer vormen ze zich naar je hand en bieden ze ondersteuning tijdens je oefening aan de brug met ongelijke of gelijke leggers en ringen. Kijk ook eens naar het assortiment turnpakjes en turnbroekjes.
Turnleertjes
3 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Niet beschikbaar)
  4.0/5 Op basis van 7 reviews

  Hoe kies je het materiaal voor ritmische gymnastiek?

  Bij ritmische gymnastiek worden 5 materialen gebruikt: bal, hoepel, lint, knotsen en touw. Voor elk type materiaal bieden wij 2 assortimenten aan: Het assortiment voor beginners met kleinere en lichtere materialen, dus gemakkelijker om te oefenen. Dit assortiment is geschikt voor jonge gymnastes. Het assortiment voor gevorderden waarvan de afmetingen en het gewicht beantwoorden aan de officiële normen. Geschikt vanaf de categorie miniemen.

  Hoe de hoepel onderhouden?

  Wij raden aan om de hoepel altijd te gebruiken op een gymmat of sportmat, harde oppervlakken als hout of beton kunnen hem beschadigen. Was de hoepel met een beetje afwasmiddel, water en een zachte spons. Goed afspoelen en zachtjes wrijven. Afdrogen met een microvezeldoekje om krassen te vermijden.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen