Turnbroekjes

Turnbroekjes

Ben je op zoek naar een nieuwe turnshorty of turnbroek? Decathlon heeft een ruime keuze aan turnbroekjes voor de beste prijs kwaliteit. Kijk ook eens naar het assortiment turnpakjes en turnschoenen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Kleur
VERKOPER
Merk
Prijs
54,95
Velours Turnbroekje (Zwart)
Velours Turnbroekje (Zwart)
GK ELITE

Velours Turnbroekje (Zwart)

Verkocht en verstuurd door All-American Sports
4.5/5 Op basis van 1487 reviews

Hoe kies je het beste een turnoutfit?

Voor de training is het essentieel dat je ongehinderd kunt bewegen! Daarom bevatten al onze turnpakjes en al onze shorty's, kuitbroeken en leggings voor turnen een hoog percentage elastaan.Omdat een training behoorlijk intensief kan zijn, is ons hele assortiment vervaardigd van stoffen die de transpiratie afvoeren en er dus voor zorgen dat je langer droog blijft.

Hoe kun het beste je turnkleding onderhouden?

Omdat wij denken dat je wel wat beters te doen hebt dan kleding met de hand wassen, mag al onze turnkleding in de wasmachine.Let daarbij wel op een paar dingen om te vermijden dat de lovertjes (als die er zijn) beschadigd raken of loskomen: was je kleding binnenstebuiten, op een temperatuur van 30°C en centrifugeer op laag toerental.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over turnpakjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).