Turn leggings

Turn leggings

Ben je op zoek naar een nieuwe turnbroek of spanbroek? Decathlon heeft een ruime keuze aan turnbroeken voor de beste prijs kwaliteit. Kijk ook eens naar het assortiment turnpakjes, turnbroekjes en turnschoenen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.5/5 Op basis van 149 reviews

Hoe kies je het beste een turnoutfit?

Voor de training is het essentieel dat je ongehinderd kunt bewegen! Daarom bevatten al onze turnpakjes en al onze shorty's, kuitbroeken en leggings voor turnen een hoog percentage elastaan.Omdat een training behoorlijk intensief kan zijn, is ons hele assortiment vervaardigd van stoffen die de transpiratie afvoeren en er dus voor zorgen dat je langer droog blijft.

Hoe kun het beste je turnkleding onderhouden?

Omdat wij denken dat je wel wat beters te doen hebt dan kleding met de hand wassen, mag al onze turnkleding in de wasmachine.Let daarbij wel op een paar dingen om te vermijden dat de lovertjes (als die er zijn) beschadigd raken of loskomen: was je kleding binnenstebuiten, op een temperatuur van 30°C en centrifugeer op laag toerental.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over turnpakjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).