Haarelastieken

Haarelastieken

Ben je op zoek naar haarelastieken voor turnen? Decathlon heeft een ruime keuze aan turnbroekjes voor de beste prijs kwaliteit. Kijk ook eens naar het assortiment turnpakjes en turnschoenen.
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Type
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 309 reviews

  Hoe kies je de juiste schoenen uit de 3 aangeboden soorten?

  Voor turnen op school of rustige gymnastiek op vrij harde en koude vloeren raden we canvas turnschoenen aan met een halfstijve zool die goed isoleert van de vloer. Voor toestelturnen is het belangrijk om de grond of de toestellen onder de voeten goed te voelen. Daarom zijn turnschoenen met een soepele zool in microvezel hiervoor meer geschikt. Voor ritmische gymnastiek tot slot raden we demi-pointes aan om je tenen te beschermen.

  Waarom turnschoenen dragen bij toestelturnen?

  Velen turnen op blote voeten, voor meer comfort en om het toestel beter aan te voelen. Het is echter belangrijk om al op jonge leeftijd de gewoonte aan te nemen om turnschoenen te dragen. In de eerste plaats om hygiënische redenen, om contact met de blote huid te vermijden. En in de tweede plaats voor de grip: turnschoenen zijn beter dan sokken, om te voorkomen dat je uitglijdt. Tot slot om hielpijn te vermijden, veroorzaakt door de ziekte van Sever die kan voorkomen bij kinderen in de groei.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over turnpakjes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen