Trekking shirts

Trekking shirts

Hier vind je alle trekking shirts. Shirts voor trekking zijn ademend en geven optimale bewegingsvrijheid zodat jij tijdens je trektocht altijd comfortabel kan lopen. Op zoek naar een shirt voor op reis? Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod backpacking kleding.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€28,00 -16%
€23,52
€30,00 -21%
€23,70
€30,00 -16%
€25,00
€103,00
€53,00
4.5/5 Op basis van 25210 reviews

Trekking shirts

Om droog en comfortabel te blijven tijdens je trektocht is een goed shirt van belang. Onze trekking shirts zijn sneldrogend en ademend zodat jij gegarandeerd een fijne wandeling kan maken.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze wandelschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en direct advies kan vragen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je outdoor kleding

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).