Trekking donsjassen

Trekking donsjassen

Wanneer het kouder word heb je bescherming nodig tegen de kou. Bekijk ons aabod aan trekking donsjassen. Donsjassen zijn compact, licht en warm waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen tijdens je trektocht onderin je backpack. Bekijk alle donsjassen voor trekking op deze pagina.
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Levertijd
Merk
Weersomstandigheden
Maat
Kleur
Prijscategorie
17 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 12139 reviews

  Trekking donsjassen

  Blijf warm met de trekking donsjassen van Decathlon. Onze trekking donsjassen zijn licht, warm en zeer compact op te vouwen. Hierdoor zijn deze donsjassen ideaal om mee te nemen in de backpack tijdens een trektocht.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze wandelschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en direct advies kan vragen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je outdoor kleding

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen