Tennispetten & hoeden

Tennispetten & hoeden

Ben je op zoek naar een pet of zonneklep voor tijdens het tennissen? Als de zon schijnt is het fijn om een tennispet of klep te dragen. Bij Decathlon hebben we petten en zonnekleppen van Artengo, Adidas en Asics in verschillende kleuren zodat er altijd een bij je tennis outfit past. Koop daarom je tennispet bij Decathlon!

Skip filters
Filters
Geen resultaten

Tennispet kopen bij Decathlon

Heb je een pet of zonneklep nodig? Wij hebben ze in verschillende kleuren voor kinderen en volwassenen. De petten zijn ook te gebruiken voor o.a. badminton, padel, tafeltennis of squash. De petten zijn gemakkelijk aanpasbaar, beschemen goed tegen de zon, voeren transpiratie af en dragen erg comfortabel. Onze petten van Artengo hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast verkopen we ook tennispetten van Adidas en Asics.

Sportpet kopen

De sportpetten van Artengo beschermt je gezicht tegen de zon, hindert niet tijdens het spelen en absorbeert het zweet op je voorhoofd . Houdt ook de haren op hun plaats. De pet is verstelbaar achteraan zodat hij altijd perfect pas. Bij Decathlon verkopen we sportpetten voor tennis en andere racketsporten voor dames, meisjes, heren en jongens. Zo kan het hele gezin beschermd de tennisbaan op!

Tennis hoed of bob hoed kopen?

Op zoek naar een trendy tennishoedje? Wij verkopen tennishoeden voor dames en heren. Sinds kort hebben we ook de bob hoed, oftewel de buckethat in ons assortiment. De Artengo dames buckethat is geschikt voor tijdens het speln, het kijken van een wedstrijd, maar is ook perfect voor op het strand of tijdens een dagje weg. Dit visserhoedje is ontwikkeld voor tennisspelers die hun oren en gezicht tegen de zon willen beschermen. Het vissershoedje van Artengo is licht, absorberend en beschermt je hoofd en oren uitstekend tegen de zon als je buiten tennist. Naast bob hoeden of vissershoedjes van Artengo, verkopen we ook een bobhoed van Asics.