Gasgevulde tennisballen

Gasgevulde tennisballen

Wil je gasgevulde tennisballen kopen? Bij Decathlon kun je gasgevulde tennisballen kopen, die duurzaam zijn én comfortabel spelen. Deze tennisballen zijn dus zeer geschikt voor tennistrainingen. Bovendien zijn de Artengo tennisballen 530, 920 en 930 goedgekeurd door de ITF. Bij Decathlon vind je tennisballen van verschillende merken zoals Artengo, Babolat, Wilson, Tecnifibre en Head. Voor meer informatie over materialen voor tennistrainingen kun je terecht op de Tenniskids pagina. Bekijk ook onze tennisrackets.
Advies nodig?
Hoe kies ik mijn tennisballen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪AANTAL BALLEN‬
VERKOPER
Kleur
Prijs
160,00 -6%
149,99
26,61
205,50
Compressor Erima
ERIMA

Compressor Erima

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

4.4/5 Op basis van 4801 reviews

TENNISBAL KOPEN?

Wil je tennisballen kopen? Bij Decathlon ben je bij het juiste adres! Tennis is in Nederland super populair en wordt heel het jaar door zowel binnen als buiten gespeeld op verschillende type baansoorten. Daarom bieden wij zowel gasgevulde als drukloze tennisballen aan. De gasgevulde tennisballen van Artengo zijn duurzaam, spelen comfortabel en zijn dus ideaal te gebruiken voor tennislessen. Naast de gasgevulde tennisballen, hebben we bij Decathlon ook drukloze tennisballen. Deze tennisballen kunnen goed gebruikt worden op kunstgras. Ook hebben we van Artengo de drukloze Tenniskids ballen, die ook goedgekeurd zijn door de ITF. Decathlon gaat nog een stap verder en heeft naast de Tenniskids ballen ook andere materialen voor Tenniskids en tennistrainers, om zo een kwalitatief goede tennistraining te kunnen verzorgen. Je kan zelfs je eigen tennispakket samenstellen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de Tenniskids pagina. Naast ons eigen assortiment wordt het tennisballen assortiment aangevuld met merken zoals Babolat, Wilson, Dunlop, Tecnifibre en Head. Hulp nodig bij het kiezen van jouw perfecte tennisbal? Lees dan onze keuzehulp "hoe kies ik mijn tennisballen?"

BETAALBARE TENNISBALLEN BIJ DECATHLON

Op zoek naar betaalbare tennisballen? De tennisballen van Decathlon hebben een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding. Naast de tennisballen van merken als Dunlop, Wilson, Head, Tecnifibre en Babolat bieden we ook ballen aan van ons eigen merk Artengo. Zo heeft Artengo tennisballen voor beginners en kinderen, maar ook voor ervaren spelers. Bovendien zijn de Artengo 530, 920 en 930 tennisballen goedgekeurd door de ITF, waardoor het mogelijk is ze bij competitiewedstrijden te gebruiken. Bij een aantal Artengo ballen, kun je de tennisballen zelfs kopen in bulk. Deze goede prijskwaliteit tennisballen van Decathlon houden het tennissen betaalbaar, zonder daar kwaliteit voor op te offeren.

WILSON TENNISBALLEN

Naast onze Artengo tennisballen verkopen we bij Decathlon ook tennisballen van o.a. Wilson. Deze tennisbal is ideaal voor spelers die een duurzame bal willen voor een harde ondergrond of gravel. Deze officiële bal van de US Open gebruikt de Tex/Tech-technologie voor betere prestaties en grotere duurzaamheid.