Tennisracket accessoires

Tennisracket accessoires

Wil je accessoires voor je tennis racket kopen? In de online tenniswinkel van Decathlon hebben we verschillende grips, overgrips en dempers voor jouw tennisracket. Wij verkopen tennisracket accessoires van de merken Wilson, Head, Babolat en ons eigen tennismerk Artengo. In de Decathlon winkels bespannen we jouw racket al vanaf €5,99. Lees hier meer over onze bespanservice. Naast tennisrackets hebben wij ook tennisschoenen, tenniskleding en tennismateriaal voor o.a. tennisballen, snaren, trainingsmateriaal en tassen.

Advies nodig?
Hoe kies ik een tennisgrip?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 6032 reviews

Tennisracket accessoires kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar grips, overgrips of trillingdempers? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan accessoires voor je tennisracket. Daarnaast vind je bij ons ook markers, beschermtape, lood en een gripvergroter. Wij hebben ze van verschillende merken zoals Wilson, Babolat en Head en ons eigen merk Artengo. Ga je beginnen met tennis en ben je op zoek naar betaalbare tennisracket accessoires? De producten van Artengo hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende tennisser nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het tennis assortiment aangevuld met merken zoals Babolat, Tecnifibre, Wilson en Head.

Wilson Pro overgrip

Voor de tennisspeler die een goed absorberende en comfortable overgrip wilt is de Wilson Pro overgrip een hele goede optie. Dit is een overgrip met een weergaloos gevoel, de favoriet van het wat profs.