Tennispaal

Tennispaal

Wil jij de beste worden in speedball? Bij Decathlon kun je verschillende turnball tennispalen kopen. Zo kan je in je eentje, met vrienden en/of familie kennismaken met speedball. Dit behendigheidsspel kan ook gebruikt worden om de slagen en reactie te oefenen voor andere racketsporten. Perfect dus voor de beginnende tennisser of andere racketsport speler! Bovendien kan de tennispaal zowel binnen als buiten gebruikt worden door kinderen en volwassenen voor veel spelplezier. Op zoek naar meer racketspelen voor tijdens vakantie? Bekijk dan ook de racketspelen pagina met al onze strand tennisspelletjes.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 1457 reviews

Tennispaal kopen?

Wil je een tennispaal kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan tennispalen. Wil je aan je behendigheid werken of niet afhankelijk zijn van een medespeler? De tennispaal ofwel de swingbal kan altijd en overal gebruikt worden. Binnens- en buitenshuis kan de tennispaal neergezet worden om te oefenen zodat jij de beste wordt in speedball!

Tennispaal kinderen

Onze teams ontwikkelden de Turnball Junior tennispaal zodat ook kinderen kunnen starten met speedball, de zachte rubberen bal zorgt namelijk voor veel speelplezier. Met de Turnball ontdek of train je speedball in je eentje, met je familie of onder vrienden, binnen of buiten! Dankzij zijn stabiliteit beleef je veel plezier bij het sporten.

Tennispaal volwassenen

Onze teams ontwikkelden de Turnball Strong tennispaal volwassenen om kennis te maken met speedball en beter te worden in tennis. Deze stabiele en stevige set is bedoeld voor volwassenen. Met deze tennispaal van Decathlon kun je alleen, met het gezin of met vrienden kennis maken met speedball of jezelf verbeteren! Stevig genoeg om bestand te zijn tegen harde slagen van volwassenen en jongeren.

Tennistrainer tennispaal

De tennispaal fungeert eigenlijk als jouw eigen tennistrainer. De tennispaal staat op een voet en kan je stevig neerzetten in je tuin, garage of binnenshuis, wat jij wilt. De tennispaal van Decathlon komt in een set zodat jij in één keer kan beginnen met het oefenen van turnball.

Betaalbare tennispaal kopen bij Decathlon

Op zoek naar een betaalbare tennispaal? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor de scherpst geprijsde tennispalen van Artengo. De turnball tennispalen van Artengo hebben een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als (beginnende) tennisser nodig hebt om de juiste techniek te oefenen voor tennis of andere racketspelen. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je met je Decathlon sportpas het artikel binnen 365 dagen retourneren.