Tenniskleding Gaël Monfils

Tenniskleding Gaël Monfils

Wil jij net als Gaël Monfils op de tennisbaan verschijnen? Bekijk dan hier ons hele kleding assortiment van deze sterspeler. Wil je jouw tennisset compleet maken? Bekijk dan hier de tennistas van Gaël Monfils.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 8570 reviews

Tenniskleding Gaël Monfils kopen

Wil jij net als Gaël Monfils op de tennisbaan verschijnen? Bekijk dan hier ons hele kleding assortiment van deze sterspeler. We hebben in samenwerking met Monfils een hele kledinglijn opgezet. Van tennisshorts, tot tennisshirts, lange tennisbroeken en een tennisvest. Welke is jouw favoriet? Shop nu de tenniskleding van Gael Monfils.

Tennisracket Monfils

Onze ontwikkelaars, zelf fervente tennissers, ontwierpen dit tennisracket in samenwerking met Gaël Monfils, voor ervaren tennisspelers en -speelsters op zoek naar controle. Speel zoals Gaël: de TR960 CONTROL Tour 18x20 is het racket waarmee Gaël op de ATP Tour speelt! Dit racket geeft je een optimale controle. Dit tennisracket wordt onbespannen verkocht.

Tennisschoenen Monfils

Onze ontwikkelaars hebben deze tennisschoenen voor heren TS960 multicourt Gaël Monfils ontworpen voor gevorderde tennissers die op elke ondergrond spelen en zich heel intensief over de court bewegen. De tennisschoenen Artengo TS960 staan garant voor een verbluffende stevigheid en een optimale steun. Het nieuwe Lateral CS-concept zorgt voor krachtige, duurzame demping.