Tennisjurkje

Tennisjurkje

Wil je een tennisjurkje kopen? Bij Decathlon kun je tennisjurkjes kopen voor dames en meisjes. Bij de tennisshorts vind je een handig broekje voor onder het jurkje, waar de ballen in gedaan kunnen worden. Tennisjurkjes hebben we van ons eigen merk Artengo.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 49 reviews

Tennisjurkje kopen bij Decathlon

Heb je een jurkje voor tennis nodig? Bij Decathlon hebben we jurkjes die ook geschikt zijn voor o.a. badminton, padel, tafeltennis en squash. Met deze jurk beweeg je ongehinderd, dankzij de vrije schouders en armen. Welke beweging je ook maakt, de jurk blijft altijd keurig op haar plek zitten. Vergeet daarbij niet er een short onder te dragen! De tennisjurkjes van Artengo zijn comfortabel, licht en hebben een onverslaanbare prijs kwaliteitsverhouding. Onze tennisjurkjes met broekje zijn ideaal om de bal in op te bergen tijdens het spelen.

Tennisjurkje dames kopen

Ons team van fervente tennisspelers hebben supervrouwelijke en tegelijk erg technische tennisjurkjes bedacht voor jouw trainingen en wedstrijden. In combinatie met de "tennisshort 900" heb je de perfecte wedstrijdoutfit. Zorg dus voor het juiste broekjes onder je tennisjurkje voor het ultieme speelgemak.

Tennisjurkje meisjes kopen

Voor de jonge dames en meisjes heeft ons team een mooi tennisjurkje voor ontwikkeld om in stijl te winnen. Onze tennisshort voor meisjes is de perfecte aanvulling bij dit jurkje!