Tennis dempers

Tennis dempers

Wil je dempers kopen? Bij Decathlon kun je tennisdempers kopen in verschillende kleuren. Decathlon heeft zowel smalle als brede dempers. Hoe breder de demper hoe meer de trilling uit het tennisracket wordt gehaald.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 681 reviews

Tennis demper kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een tennis demper? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende tennis dempers. Wij hebben een ruime keuze aan tennis dempers van verschillende merken zoals Artengo, Wilson, Babolat en Head. Ga je beginnen met tennis en ben je op zoek naar een betaalbare tennis demper? De tennis dempers van Artengo hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende tennisser nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het tennis assortiment aangevuld met merken zoals Babolat, Tecnifibre, Wilson en Head.

Tennisracket demper

De demper bij tennis is essentieel voor je spel. Of je nou op zoek bent naar een Babalot demper, Wilson demper of Artengo demper, bij de tenniswinkel van Decathlon ben je aan het juiste adres. Ben je benieuwd waar je de demper op je tennisracket moet plaatsen? Deze wordt geplaatst in de bespanning van het tennisracket op de onderste horizontale snaar in het midden.

Geef een sportief cadeau Cadeaubon kopen

Aanbevolen artikelen