Recreatief tennis

Recreatief tennis

Op zoek naar tennisartikelen voor een recreatieve tennisspeler? Bij Decathlon hebben we een assortiment samengesteld speciaal voor de beginner die af en toe tennist. Deze producten zijn onverslaanbaar in prijs-kwaliteit en bedoeld om gezellig, bijvoorbeeld op de camping, een balletje te slaan. Op zoek naar meer racketspellen voor tijdens vakantie? Bekijk dan ook de racketspelen pagina met al onze strand tennisspelletjes.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 6439 reviews

Recreatieve tennisspullen kopen?

Ben je op zoek naar een tennispaal, een tennis startersset of een hele tennisset voor de familie? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan recreatieve tennis producten. Wil je zo nu en dan tennis spelen of je techniek verbeteren met behulp van de turnball tennisball? . Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Deze reacreatieve tennisspullen koop je tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding/p>

De levering van je recreatieve tennisspullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).