Meisjes uv shirt

Meisjes uv shirt

Wil je een uv-shirt voor een meisje kopen? Een uv-shirt, zwemshirt of surfshirt beschermt jouw jongen tegen de zon. Naast meisjes zwemshirts, hebben we ook uv-pakjes en baby/peuter uv-shirts. Combineer een meisjes uv shirt met een meisjes zwemkleding. Smeer niet bedekte lichaamsdelen dan in met zonnebrand, draag een zonnehoed, of pet en schuil op het strand in een strandtentje. Bekijk ook onze zwemkleding, slippers, of waterschoenen. Koop jouw meisjes uv shirt of zwemshirt voordelig bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 6527 reviews

UV shirt voor meisjes

Rond rennen in de zon, watergevecht houden, zwemmen. Niets is heerlijker dan lekker van de zon genieten. Maar wist je dat te veel zon niet goed voor je is? Hoe heerlijke die warme zonnestralen ook zijn, UV-straling is ontzettend schadelijk. En om deze reden adviseren wij iedereen om tijdens een zonnige dag een UV-shirt, ook wel zwemshirts genoemd, te dragen. Daarnaast beschermen deze shirts je ook nog, ook al zijn ze nat. Ideaal dus voor iedereen die een dagje naar het zwembad of naar de zee gaat. Zelfs als je gaat snorkelen, suppen of zeilen wordt je nog beschermd!De UV-kleding van Nabaiji is beschikbaar voor jongens en meisjes tot vier jaar. Vanaf vier jaar verkopen wij UV-kleding van het merk Olaian. Deze kleding is UV-werend en ontwikkeld tot een UPF-waarde van 50+. Maar wat betekent dit eigenlijk? UPF richt zich op het uitfilteren van UV. Wanneer je dus een shirt met UPF 50+ draagt, dan komt slechts 1/50 deel van de zon op je huid.

Bij Decathlon scoor je voordelig een UV-shirt. Wij verkopen leuke, vrolijke en stijlvolle UV-shirts voor meiden. Zowel met lange als met korte mouwen. Wanneer je voor een UV-shirt met korte mouwen kiest, adviseren wij om de onderarmen nog wel in te smeren met zonnebrand.