Jongens uv shirt

Jongens uv shirt

Wil je een uv-shirt voor een jongen kopen? Een uv-shirt, zwemshirt of surfshirt beschermt jouw jongen tegen de zon. Naast jongens zwemshirts, hebben we ook uv-pakjes en baby/peuter uv-shirts. Combineer een jongens uv shirt met een jongens zwembroek. Smeer niet bedekte lichaamsdelen dan in met zonnebrand, draag een zonnehoed, of pet en schuil op het strand in een strandtentje. Bekijk ook onze zwemkleding, slippers, of waterschoenen. Koop jouw jongens uv shirt of zwemshirt voordelig bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
VERKOPER
Prijs
4.6/5 Op basis van 6625 reviews

UV-shirt voor jongens

Uren in de zon doorbrengen, wie wilt dat nou niet? Ondanks dat de zon ons een zomers gevoel geeft, weet iedereen dat te veel zon niet goed voor je is. Om deze reden adviseren wij iedereen om tijdens een zonnige dag een UV-shirt te dragen. UV-shirts, ook wel zwemshirts genoemd, beschermen je namelijk tegen de schadelijke UV-straling. Daarnaast beschermen deze shirts je nog ook nog, ook al zijn ze nat. Ideaal dus voor een dagje naar een openlucht zwembad, plas, meer of zee! De UV-kleding van Olaian, beschikbaar voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, is UV-werend en ontwikkeld tot UPF 50+. Maar wat betekent dit eigenlijk? UPF richt zich op het uitfilteren van UV. Wanneer je dus een shirt met een UPF-waarde van 50+ draagt, dan komt slechts 1/50 deel van de zon op je huid.

Bij Decathlon scoor je voordelig een UV-shirt! Wij verkopen leuke, stoere en kleurrijke UV-shirts voor jongens, zowel met lange als met korte mouwen.