Wetsuit accessoires

Wetsuit accessoires

Zoek je accessoires voor jouw wetsuit of shorty? Hang je wetsuit op met een speciale wetsuit hanger. Hierdoor droogt je wetsuit beter en blijft je wetsuit langer in goede staat. Met wetsuit shampoo maak je je wetsuit goed schoon. Hierdoor ruikt je wetsuit weer lekker fris zonder dat het neopreen aangetast wordt. Een wetsuit bag is een tas waarmee je je wetsuit makkelijk mee neemt zonder dat je auto of andere spullen nat en vies worden. Je kunt hier ook een wetsuit bucket voor gebruiken. We hebben ook speciale boxers die je onder je wetsuit kunt dragen. Bekijk ook onze surfschoenen, surfhandschoenen en -cap.

Advies nodig?
Hoe kies ik een wetsuit en waar moet ik op letten?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
‪WATERTEMPERATUUR‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Prijs
Laatste Kans
€7,99 -50%
€3,99
€24,99
WATERDICHTE BESCHERMHOES VOOR AUTOSTOEL
OLAIAN

WATERDICHTE BESCHERMHOES VOOR AUTOSTOEL

(77)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.7/5 Op basis van 677 reviews

Beschik jij over een wetsuit of shorty? Met de juiste accessoires voor jouw wetsuit kun je de levensduur en functionaliteit van je wetsuit aanzienlijk verbeteren.

  • Zo bestaat er bijvoorbeeld speciale wetsuit shampoo. Met deze shampoo kan jij je wetsuit goed schoonmaken, zonder dat de neopreen aangetast wordt. Je maakt je wetsuit hiermee vrij van zout, zand en ander vuil. Daarnaast maakt deze zeep je wetsuit goed schoon. Wel zo hygienisch. Vooral als je in je wetsuit geplast hebt. Deze shampoo laat een heerlijke fris geurtje achter, waardoor je de volgende keer in een lekker schoon en fris pak stapt.
  • Waterdichte beschermhoes voor de autostoel. Heb je geen zin om je wetsuit of surf kleding na een bezoek aan het strand om te wisselen voor een casual outfit? Schaf dan de waterdichte beschermhoes voor je autostoel aan! Binnen enkele seconden kan je deze hoes om je autostoel bevestigen, waarna je met je natte outfit de auto in kunt stappen. Maar wordt je autostoel dan echt niet nat? Nee! De bovenkant van deze hoes is gemaakt van sneldrogend polyester, terwijl de onderkant van waterdicht neopreen is gemaakt. Ideaal dus!
  • Wetsuit bag. Wil jij je natte wetsuit op eenvoudige wijze vervoeren? Kies dan voor een wetsuit bag. Bijkomend voordeel van een wetsuit bag is dat je de tas kunt gebruiken om jezelf in om te kleden. Zo wordt je wetsuit beschermd en wordt deze niet vies als hij op de grond valt.
  • Wetsuit hanger. Heb jij je wetsuit gebruikt? Berg deze dan met een speciale wetsuit hanger op. Deze hangers zijn van extra stevig materiaal gemaakt, zodat het bestand is tegen het gewicht van je natte uitrusting.

Kortom, er zijn diverse accessoires waar iedereen met wetsuit veel aan heeft. Je wetsuit blijft hierdoor in betere staat en gaat langer mee.