Surfhandschoenen

Surfhandschoenen

Surfhandschoenen kopen? Met deze neopreen handschoenen, blijven je handen warm in koud water. Surfhandschoenen kunnen voor surfen, windsurfen, kitesurfen, SUP en andere watersporten gebruikt worden. We hebben zowel neopreen handschoenen als wanten. Draag naast surfhandschoenen ook surfschoenen en een surf cap om warm te blijven. Bekijk ook onze wetsuits en bescherm je oren met surf oordoppen. Draag na je sessie een surfponcho. Surfhandschoenen koop je voordelig (online) bij Decathlon.

Advies nodig?
Surfen in de winter. Wat heb je hiervoor nodig?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.3/5 Op basis van 1213 reviews

Neopreen handschoenen

Neopreen handschoenen zorgen ervoor dat je handen tijdens het surfen, of tijdens het beoefenen van andere watersporten, warm blijven. Neopreen is namelijk isolerend materiaal wat ervoor zorgt dat het dunne laagje water, wat tussen jouw lichaam en de handschoen zit, opgewarmd wordt. Echter werkt de handschoen alleen isolerend wanneer het nauw aansluit en als een tweede huid aanvoelt. Dit betekent dat het dus heel strak moet zitten. Wanneer je de handschoen op het droge test kan het lijken alsof ze knellen. Maar wanneer je het water in gaat worden ze vanzelf soepeler en voelen ze uiteindelijk comfortabel aan.De surfhandschoenen zijn unisex en dus geschikt voor dames en heren.

Surfhandschoenen zijn in verschillende diktes te koop. De handschoenen van 3mm zijn ontwikkeld voor watersporters die minder dan 2 uur in het water liggen. Ga je langer dan 2 uur het koude water in? Kies dan voor de surfhandschoenen van 5mm.

Handschoenen voor het zwemmen

Wanneer je aan open water zwemmen doet is het niet alleen belangrijk dat je handen warm blijven, maar dan is het ook belangrijk dat je handen voldoende bewegingsvrijheid hebben. Om deze reden heeft Nabaiji speciaal voor het open water zwemmen de neopreen zwemhandschoen van 2mm ontwikkeld.