Elektrische surfplank

Elektrische surfplank

Wil je een elektrische surfplank kopen? We hebben elektrische foil surfboards (E-foil) te koop met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dit zijn surfboards met een elektrische motor. Je heb een afstandsbedieding in je handen waarmee je de snelheid regelt. Door de foil onder water stijgt je elektrische surfplank op uit het water. Draag tijdens het surfen op jouw elektrische surfplank een wetsuit of zwemkleding. koop jouw elektrische surfplank van Takuma voordelig bij Decathlon

Advies nodig?
Surfboard kopen, waar moet je op letten? Welk surfboard past bij mij?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Merk
Prijs

E-foilen met een elektrische surfplank

Een E-foil is een elektrische surfplank die ontwikkeld is voor iedereen die wilt ervaren hoe het is om boven het water te vliegen. Dankzij de afstandsbediening in je handen kun je de snelheid van de E-foil bepalen. Hierdoor heb jij letterlijk zelf in de hand hoe hard je over water vliegt.

De elektrische surfplank is veilig te gebruiken. Wanneer je in het water valt, valt de motor onmiddellijk stil. Daarnaast heeft de motor een beperkt vermogen, waardoor je voor het beoefenen van deze sport geen vaarbewijs nodig hebt. Onze elektronische surfplank is geschikt voor elke lichaamsbouw.

Let op: Het is van groot belang dat je de surfplank na gebruik altijd even droog maakt. Schakel daarnaast alle schakelaars uit en check of er geen sporen van zand of water meer is.