Bodyboardaccessoires

Bodyboardaccessoires

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4,99
Bodyboard leash 100 pols zwart beginners
Bodyboard leash 100 pols zwart beginners
RADBUG

Bodyboard leash 100 pols zwart beginners

(33)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
11,99
Bodyboard hoes 100 ecodesign
Bodyboard hoes 100 ecodesign
RADBUG

Bodyboard hoes 100 ecodesign

(24)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 559 reviews

BODYBOARDEN

Bodyboarden is een leuke variant van surfen, waarbij je met je lichaam op een kort board ligt en jezelf door de golven mee laat nemen. Je kunt flippers gebruiken, om een extra snelheid op te bouwen. Aangezien je om te bodyboarden minder hoge golven nodig hebt, dan voor surfen, kun je in Nederland uitstekend bodyboarden. Bodyboarden is ook een goede eerste stap om te leren golfsurfen. Je leert de golven namelijk goed inschatten.

BODYBOARD KOPEN

Ben je op zoek naar een bodyboard? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. We hebben een groot aanbod bodyboards van ons surf- en bodyboardmerk Olaian voor kinderen en volwassenen. Je kunt al onze bodyboards online kopen. Een deel van ons online aanbod, kun je ook in verschillende Decathlon winkels kopen en testen. Bekijk ook onze opblaasbare bodyboards.

OPBLAASBAAR BODYBOARD

Een opblaasbaar bodyboard is erg handig om mee te nemen op reis of op vakantie. Doodat je dit bodyboard met lucht kunt vullen en kunt laten leeglopen, neemt het erg weinig ruimte in beslag. Decathlon verkoopt opblaasbare bodyboards voor kinderen in verschillebde kleuren

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over bodyboarden kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN JOUW BODYBOARD

Bij Decathlon kun je online bestellen en zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).