Waterdicht horloge

Waterdicht horloge

Wil je een waterdicht horloge of smartwatchkopen? We verkopen waterdichte horloges voor dames en heren. Deze zijn 3atm, 5atm of 10 atm waterproof. Een waterdicht horloge kun je voor surfen, zwemmen of watersport gebruiken. We hebben waterdichte horloges van Garmin, Suunto, Kalenji en Forclaz. Koop jouw surfhorloge bij Decathlon. Bekijk ook onze andere sporthorloges en watersportcollectie.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
‪IPX WATERDICHTHEID‬
‪WATERDICHTHEID (in m)‬
VERKOPER
Prijs
Kleur
€219,99 -9%
€199,99
*De uitverkoop begint op 17-1-2023
€64,90
Ksix Globe Smartwatch
KSIX

Ksix Globe Smartwatch

€64,90
Ksix Tube Smartwatch
KSIX

Ksix Tube Smartwatch

4.4/5 Op basis van 23479 reviews

Een waterdicht horloge kopen

Voordat je een waterdicht horloge gaat kopen is het handig om te weten waar je het horloge voornamelijk voor gaat gebruiken. Je kunt kiezen voor een waterdicht horloge wanneer je er alleen mee wilt hardlopen en hij dus vooral spatwaterdicht moet zijn. Maar als je bijvoorbeeld met een horloge wilt duiken dient het ook tegen een bepaalde druk te kunnen. Daarnaast is zijn de meeste horloges niet altijd even geschikt zout water of chloor water. De waterdichtheid van een horloge wordt weergegeven in bar, ATM of in meters. De verschillen tussen deze waardes en daarmee de waterdichtheid is als volgt:

  • 3 Bar, 3 ATM of 30 Meter (30M) waterdicht en bestand tegen regen of douche water
  • 5 Bar, 5 ATM of 50 Meter (50M) waterdicht en bestand tegen zwemmen in zeewater of het zwembad
  • 10 Bar, 10 ATM of 100 Meter (100M) waterdicht en geschikt voor watersporten zoals snorkelen of surfen
Diepzee duiken wordt enkel aanbevolen met een speciaal horloge voor duiken, dat noem je een duikcomputer. Verder is het van belang dat je niet alleen de waterdichtheid weet van je horloge maar ook wat voor andere functies je graag wil hebben. Zo zijn er waterdichte horloges met alleen een stopwatch maar ook geavanceerde smartwatches die je sportactiviteit en hartslag kunnen koppelen met applicaties. Voor kinderen is het gebruik van een waterdicht horloge vooral handig om te oefenen met klokkijken en te weten wanneer ze thuis moeten zijn als ze nog geen telefoon hebben. We verkopen bij Decathlon waterdichte horloges voor zowel dames, heren als kinderen. Van sommige waterdichte horloges zijn de bandjes los te koop zodat je zelf een nieuw bandje er om kunt zetten wanneer de oude kapot is gegaan maar je horloge het nog goed doet.

Een waterdichte smartwatch kopen

Wil je je smartwatch de hele dag dragen en daarnaast ook bijvoorbeeld je hartslag, slaapkwaliteit en verbrande calorieën meten dan is een waterdichte smartwatch misschien wel iets voor jou. Smartwatches zijn koppelbaar via bluetooth met je telefoon en kunnen je activiteiten doorsturen en die uploaden in apps als Strava, Runkeeper of Apple Health. Je kunt een sup rondje, zwemtraining of zelfs kitesurfsessie meten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je horloge niet waterdicht is. Zo kun jij onbezorgd genieten in of op het water. Wil je dat je waterdichte smartwatch je afstand meet zonder dat daar een telefoon voor nodig is, dan heb je GPS nodig.