Shorty

Shorty

Shorty wetsuit nodig? Decathlon heeft Olaian shorty's en springsuits voor dames, heren en kinderen. Een shorty (wetsuit met korte mouwen) is ideaal voor wanneer het te warm (watertemperatuur van 20-25 graden) is om een wetsuit te dragen, maar te koud om in je zwemkleding te surfen. Bekijk ook onze surfschoenen, UV shirts en zonnebrand.

Advies nodig?
Hoe kies ik een wetsuit en waar moet ik op letten?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Type
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 6299 reviews

SHORTY WETSUIT KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je opzoek naar een heren, dames, kinder shorty wetsuit? Een shorty is een wetsuit met korte mouwen en pijpen. We raden aan een shorty te dragen in water met een temperauur van 20-25 graden. Bij kouder water raden we een wetsuit aan. We hebben shorty's van ons surfmerk Olaian in verschillende kleuren.

Aangezien zout het neopreen aantast, is het belangrijk om de shorty na elk gebruik altijd goed schoon te spoelen met schoon, zoet water!

DAMES SHORTY WETSUITS EN SPRINGSUITS

Ben je op zoek naar een dames shorty wetsuit? Decathlon heeft dames shorty's in verschillende kleuren, diktes en maten. Speciaal voor vrouwen hebben we ook springsuits. Dit zijn net als shorty's korte wetsuits. Echter heeft een springsuit lange mouwen i.p.v. korte mouwen en helemaal geen pijpen. Hiermee blijf je niet alleen warm, maar zie je er ook nog eens waanzinnig goed uit.

HEREN SHORTY WETSUITS

Een heren shorty scoor je bij Decathlon. In ons assortiment hebben we verschillende mannen shorty's met korte mouwen. We hebben heren shorty's in verschillende diktes, kleuren en maten.

ADVIES BIJ HET KOPEN VAN EEN SHORTY WETSUIT

Om zeker te weten dat jouw nieuwe shorty goed past, raden we aan om het in een Decathlon winkel te passen. Onze sportexperts in de winkel geven je graag advies. Indien je niet in de gelegenheid bent om een shorty te passen kun je dit ook online bestellen en thuis passen. We raden je aan gebruik te maken van onze maattabellen. Die vind je boven het kiezen van de maat op de productpagina. Mocht de shorty die je hebt besteld niet goed zitten, of niet aan jouw verwachtingen voldoen, mag je deze gratis retourneren tot 365 dagen na aankoop. Hoe kies ik een (shorty) wetsuit?

LEVERING, GARANTIE EN RETOURNEREN VAN SHORTY'S

Bestel jouw shorty eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe shorty snel in huis hebt. Afhankelijk van het model binnen 1-3 werkdagen. Omdat wij vertrouwen in de kwaliteit van onze producten heb je 2 jaar garantie. Alle bestellingen kunnen tot 365 dagen na aankoop gratis geretourneerd worden. Koop je shorty online bij Decathlon.