Zwemvest SUP

Zwemvest SUP

Wil je een SUP zwemvest kopen? Bij Decathlon vind je een drijfvest met de juiste hoeveelheid drijfvermogen, dit zorgt voor meer veiligheid en dus minder zorgen. Kies goed de maat van je vest volgens je gewicht. Bekijk ook al onze zwemvesten. Wil je ook je spullen droog houden tijdens het suppen? Kijk dan eens bij de waterdichte rugzak of het waterdichte telefoon zakje. Bekijk ook onze zwemkleding en wetsuits.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 1875 reviews

SUP zwemvest kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een zwemvest? Stand Up Paddle begint de laatste jaren steeds populairder te worden in Nederland. Daarom vind je bij Decathlon een ruim assortiment aan zwemvesten voor kinderen en volwassenen. Naast stand up paddling kan je het zwemvest ook gebruiken voor kajakken, kanoën en zeilen. Bij Decathlon verkopen we verschillende merken als BIC Sport, Surfsystem en ons eigen sup merk Itiwit. Zo maken wij jou helemaal gereed voor de beste sup ervaring.

Zwemvest suppen

Het dragen van een zwemvest tijdens het suppen zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast heeft Itiwit zwemvesten met een waterzak van 1 liter op de rug, hierdoor kan je gemakkelijk drinken uit je zwemvest door een mondstuk. Het is namelijk belangrijk om voldoende te drinken als je actief aan het suppen bent. De sup zwemvesten hebben verschillende zakken zodat je spullen kan meenemen als je geen broekzakken hebt. Dit maakt de zwemvesten zeer goed geschikt voor het suppen. Bekijk snel de zwemvesten online en kies welke het beste bij jou past. Je hebt 2 jaar garantie op onze zwemvesten en je kunt deze gratis retourneren.