SUP board opblaasbaar

SUP board opblaasbaar

Opblaasbare SUP kopen? Een opblaasbaar SUP board heeft veel voordelen. Ze zijn licht van gewicht, zeer compact en dankzij de bijgeleverde rugzak makkelijk te vervoeren en op te bergen. Ideel voor beginners die graag een recreatief tochtje over het water willen maken. Het oppervlak van de SUP voelt zacht aan en - vooral de stabiele touring SUP - is daardoor ook geschikt voor SUP yoga. Decahtlon verkoopt inflatable SUP boards van Itiwit en Jobe. Vergeet niet je sup peddel en pomp mee te nemen! Wil je ook je spullen droog houden tijdens het suppen? Bekijk dan onze waterdichte rugzakken.
Terug naar artikelen
SPORTIEF NIVEAU
Gebruik
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 912 reviews

  Sup board kopen

  Zie jij ook steeds meer mensen met een Sup board op het water. Dat is niet vreemd, want SUP, wat staat voor stand up paddling, is een steeds bekendere sport aan het worden. Met een Sup board van Decathlon kun je de zee trotseren en jezelf in action zetten om te laten zien hoe goed je bent in suppen. De Sup boards zijn er in zowel hard boards als opblaasbare sup boards. Merken zoals BIC Sport, Jobe en Itiwit zorgen voor Sup boards met de beste ervaring. Hou jij ook van action, haal vandaag nog je sup board bij Decathlon. Bekijk ook onze wetsuits en golf surfboards.

  Op zoek naar een sup board aanbieding

  Kom voor de beste sup board aanbiedingen bij Decathlon. Decathlon’s sup boards hebben goedkope prijzen. Deze aanbieding prijzen zijn zo scherp, dat deze aanbiedingsprijzen het voor iedereen toegankelijk maken om een sup board te kopen De sup board aanbieding prijs permanent lage prijzen voor goede kwaliteit. Hiermee maakt Decathlon sport voor iedereen toegankelijk en heb je de beste sup board aanbieding die een surfer zich kan voorstellen. Voor meer sup board aanbiedingen, kijk ook op de opblaasbare sup boards, touring sup boards, wave sup boards of race sup boards. Hier vindt je meer sup board aanbieding actions.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen