SUP peddel

SUP peddel

SUP peddel kopen? Decathlon heeft verstelbare en demonteerbare SUP peddels van carbon of aluminium. Een carbon SUP peddel is erg licht en van de beste kwaliteit. Beginners raden we aan met een aluminum peddel te suppen. SUP peddels van Itiwit hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze sup peddels, zit hier 2 jaar garantie op. Bekijk ook onze sup boards en sup pompen.

Advies nodig?
Hoe kies je een SUP peddel?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
‪TYPE PADDLE‬
Maat
Merk
Kleur
VERKOPER
Prijs
4.6/5 Op basis van 1806 reviews

Sup peddel kopen

Om te suppen moet je gebruik maken van een peddel die hiervoor geschikt is. Een sup peddel moet voldoen aan een aantal eigenschappen om geschikt te zijn voor jou. Kijk hierbij altijd naar je lengte, je kracht en de techniek of het materiaal van de sup peddel. Kies bijvoorbeeld voor een peddel die verstelbaar is naar de juiste lengte of een peddel die demonteerbaar is zodat deze makkelijk te vervoeren is.

Peddel voor Sup board

De peddels voor een supboard kunnen gemaakt zijn van carbon, glasvezel of aluminium. Carbon en glasvezel is over het algemeen licht, maar ook iets duurder. Ben je een beginner? Dan is een aluminium peddel ook helemaal goed. Als laatste is het belangrijk voor het suppen om een peddel te hebben met één kant het blad en dus niet tweezijdig. Je gebruikt namelijk maar één kant tijdens het suppen en de andere kant bestaat daarom uit een handvat om kracht te kunnen zetten.

Koop een sup peddel bij Decathlon

Bij Decathlon hebben we sup peddels voor zowel de beginnende als ervaren supper. De meeste sup peddels die wij verkopen zijn van ons eigen merk Itiwit. Dit merk is volledig gericht op het ontwikkelen van de beste producten voor het suppen. Wil je de sup peddel vervoeren? Bekijk dan ook de beschermhoes voor peddels. Je kan onze producten gratis retourneren en we bieden 2 jaar garantie.