SUP board

SUP board

Wil je een supboard kopen? Suppen kun je eenvoudig leren. Bij Decathlon koop je relatief goedkoop een sup board van het merk Itiwit. Onze sup boards hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding en we bieden 2 jaar garantie op al onze sup boards. We hebben zowel opblaasbare sups als hardboard sups. Vergeet niet je sup peddel, een wetsuit en zwemkleding mee te nemen! Wil je ook je spullen droog houden tijdens het suppen? Neem dan ook een waterdichte tas mee. Welk sup board is voor jou geschikt? Suppers tot 60kg raden we een 9' sup board aan. Suppers tussen 60 en 80kg een 10' sup. Een 11' sup board raden we aan als je zwaarder dan 80kg bent. Koop jouw supboard voordelig en snel bij Decathlon!

Advies nodig?
Hoe kies ik een SUP board?
Skip filters
Filters
Geen resultaten

Sup board kopen

Zie jij ook steeds meer mensen met een Sup board op het water. Dat is niet vreemd, want SUP, wat staat voor stand up paddling, is een steeds bekendere sport aan het worden. Met een Sup board van Decathlon kun je de zee trotseren en jezelf in actie zetten om te laten zien hoe goed je bent in suppen. De Sup boards zijn er in zowel hard boards als opblaasbare sup boards. Merken zoals BIC Sport, Jobe en Itiwit zorgen voor Sup boards met de beste ervaring. Je kan in Nederland suppen op de zee, meren, rivieren, maar ook de grachten in en rond steden. Hou jij ook van actie? Ga dan snel een sup kopen Decathlon.

Goedkoop sup board

Bij Decathlon vind je een goedkoop sup board voor de beste kwaliteit. Itiwit, Decathlon’s eigen merk, maakt goedkope supboards om iedereen te kunnen voorzien van een sup board. Itiwit is gespecialiseerd in suppen en dat merk je duidelijk in de producten. Elk product is uitvoerig getest door ervaren suppers op het water, zodat jouw nieuwe supboard volledig voldoet aan alle eisen die je kan hebben als supper. Itiwit heeft naast supboards ook sup peddels, sup pompen en sup tassen. De voordelige sup boards van Decathlon zijn er voor beginnende sup boards beoefenaars en voor gevorderde sup board beoefenaars. Koop je goedkope sup nu bij Decathlon en begin vandaag nog aan je sup carrière.

Op zoek naar een sup board aanbieding

Kom voor de beste sup board aanbiedingen bij Decathlon. Decathlon’s sup boards hebben goedkope prijzen. Deze aanbieding prijzen zijn zo scherp, dat deze aanbiedingsprijzen het voor iedereen toegankelijk maken om een sup board te kopen De sup board aanbieding prijs permanent lage prijzen voor goede kwaliteit. Hiermee maakt Decathlon sport voor iedereen toegankelijk en heb je de beste sup board aanbieding die een surfer zich kan voorstellen. Voor meer sup board aanbiedingen, kijk ook op de opblaasbare sup boards, touring sup boards, wave sup boards of race sup boards. Hier vindt je meer sup board aanbieding actions.

Sup kopen bij Decathlon

Een sup board kopen bij Decathlon is een goede keuze. Kies voor een sup board van ons eigen sup merk Itiwit of voor één van de andere merken die we aanbieden. De supboarden van Decathlon zijn van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Op de sup boarden van zit 2 jaar garantie en daarnaast heb je de mogelijkheid tot gratis retour, zo kan je zorgeloos online je nieuwe supboard bestellen. Liever persoonlijk advies? Bezoek dan één van onze winkels door het hele land en vraag onze medewerkers om advies. Zij helpen je graag met persoonlijk advies over welk sup board het beste voor jou geschikt is.

Welk supboard kiezen

De sup boards van decathlon zijn er voor alle verschillede niveause en type suppers. Zo hebben we sup boards voor de beginnende supper die zeer stabiel zijn, daarnaast zijn er supboards waarmee je de hele dag het water op kan voor de gevorderde supper. Als laatste hebben we race supboards om extra snelheid te ontwikkelen voor de expert supper. Kijk daarnaast goed welk supboard het beste bij jouw gewicht past zodat je comfortabel bent op het water.