Squash snaren

Squash snaren

Bij Decathlon kun je squash snaren kopen voor zowel de beginnende als de gevorderde squash speler. In de Decathlon winkels bespannen we, bij aankoop van een snaar en op vertoon van jouw sportpas, gratis jouw racket. Bekijk ook onze squashrackets.
Terug naar artikelen
Merk
Niveau
Kleur
Prijscategorie
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 35 reviews

  SQUASH SNAREN KOPEN BIJ DECATHLON

  Is je squashracket toe aan nieuwe besnaring? Bij Decathlon hebben we experts die hierin vakkundig zijn. Wij hebben besnaring voor verschillende soorten spelers. Of je nou beginner of gevorderd bent, bij Decathlon hebben wij altijd de juiste snaren voor jou. Heb je geen idee welke snaar geschikt voor je is, onze medewerkers helpen je graag hierbij een keuze te maken.

  BESPANNEN VAN SQUASH RACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om uw squashracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over squash snaren kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN SQUASH SNAREN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen