Squash grips

Squash grips

Wil je een squash grip kopen? Bij Decathlon kun je basisgrips en overgrips voor je squash racket kopen van Opfeel en Karakal in verschillende kleuren. Decathlon heeft ook speciale grips voor spelers die snel zweterige handen krijgen tijdens het squashen. Voor het vervangen van je squash grip helpen wij je graag in een Decathlon winkel. Bekijk ook onze squashrackets.
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
6 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 100 reviews

  SQUASH GRIP EN OVERGRIP KOPEN BIJ DECATHLON

  Is je grip versleten, of heb je veel last van zweethanden? Dan ben je toe aan nieuwe squash grip. Bij ons kan je kiezen tussen een squash basisgrip of een overgrip. Een basis grip is essentieel om te hebben. Een squash overgrip niet, maar verbetert wel je grip en absorbeert zweet beter van je handen. Daarnaast voelt het ook erg comfortabel aan. Laat je grip vervangen door een van onze medewerkers in onze winkel voor optimaal spelcomfort.

  BESPANNEN VAN SQUASH RACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om uw squashracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over squash grips en overgrips kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN SQUASH GRIP EN OVERGRIP

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen