Duikbril

Duikbril

Opzoek naar een duikbril? Decathlon verkoopt duikbrillen voor kinderen en volwassenen. Vind jouw nieuwe duikbril van Subea, Cressi of Mares. Vergeet niet om ook een snorkel en eventueel snorkelvinnen te kopen, of kies voor een complete snorkelset. Bekijk ook onze onze waterschoenen, zwemkleding en snorkelmaskers (dit zijn duikbrillen met ingebouwde snorkel, waarmee je door je neus kunt ademen), of duikmaskers speciaal voor scubadiving. Koop jouw nieuwe duikbril bij Decathlon.
Advies nodig?
Hoe kies je je snorkeluitrusting?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 42430 reviews

Een duikbril kiezen

Bij Decathlon vind je duikbrillen voor kinderen en volwassenen. We hebben traditionele duikbrillen, met of zonder snorkel en ons revolutionair snorkelmasker de Easybreath. De Easybreath is zo ontworpen dat je door je mond en neus kan ademen en ook nog eens 180 graden kan kijken. Twijfel je tussen een Easybreath of duikbril? Lees dan hoe je jouw snorkeluitrusting kiest. Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets

Duikbrillen

Met een duikbril heb je goed zicht onder water. Zoek je een duikbril voor scubadiving? Dan raden we aan te filteren op de sport 'duiken met perslucht'. We hebben duikbrillen van de merken Cressi, Mares en ons eigen duik- en snorkelmerk Subea. We hebben ook zwembrillen voor zwemmen in het zwembad. Bij Decathlon vind je duikbrillen met beste prijs-kwaliteit verhouding.

Duikbril voor kind

Decathlon heeft duikbrillen voor kinderen in verschillende modellen en kleuren. Lees onze tips voor snorkelen met kinderen. Het Easybreath snorkelmasker is nu ook beschikbaar voor kinderen van 6-10 jaar. Ontdek de Easybreath Junior (6-10 jaar).

Duikbril op sterkte

Draag je een bril en zoek je een duikbril op sterkte? Bekijk dan onze correctieglazen voor de Easybreath. Momenteel hebben we helaas nog geen duikbrillen op sterkte in ons assortiment.

Voorkom dat je duikbril beslaat

Een duikbril kan beslaat door het verschil in temperatuur van het water en de lucht in de duikbril. Er ontstaat dan condens. Dit is gelukkig makkelijk te voorkomen. Maak je nieuwe duikbril goed schoon voor gebruik, met Anti condens gel. We raden het aan om in het in je duikbril te spugen, dit uit te wrijven en schoon te wassen met water. Dit kun je tijdens het snorkelen doen. Het Easybreath snorkelmasker is zo gemaakt dat het bijna niet kan beslaan.