Skeelers heren

Skeelers heren

Wil je skeelers voor heren kopen? Bij Decathlon vind je skeelers voor volwassen om lange tochten, maar ook om gewoon door de stad te skaten. Wij hebben skeelers met zowel drie als vier wielen en inline skates geschikt voor in het skatepark. Maar let op, veiligheid staat voorop! Schaf daarom altijd skate bescherming aan. Voorkom daarnaast blaren met skeeler sokken of til je skeelers gemakkelijk mee in een van onze skeeler tassen.

Advies nodig?
Hoe kies ik skeelers voor volwassenen?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪AANTAL WIELEN‬
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
3.9/5 Op basis van 2240 reviews

Skeelers kopen met 3 wielen voor heren

De Decathlon skeelers zijn er in een 3 wiel variant geschikt om meer uit je skeeler tochten wilt halen. Deze heren skeelers zijn over het algemeen gemakkelijker te gebruiken voor lange tochten omdat het meer stabiliteit biedt en meer snelheid. Skeeler met gemak over moeilijke grond, zoals kasseien of slecht asfalt vanwege de stabiliteit van de skeelers. De skeelers zijn daarentegen niet geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving, omdat het remmen meer tijd kost dan bij een traditionele skeeler. De skeelers voor volwassenen van Decathlon bieden daarnaast opties om op pad te gaan voor een park, het fun park of een rondje met vrienden. Ben je opzoek naar skeelers met deze eigenschappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Skeelers Decathlon

Binnen het skeeler assortiment van Decathlon zijn er verschillende type skeelers, in de basis worden de de 4-wiel skates aanbevolen voor beginners. Naast uitstekende wendbaarheid, maken 4-wiel skates het gemakkelijk om te remmen. Hun snelheid is echter vrij laag en het kan behoorlijk moeilijk zijn om ze op ruw terrein te gebruiken. Deze skeelers zijn daarom perfect geschikt voor een rondje door de stad of plekken waar snel moet schakelen denk hierbij aan een rondje door een druk park. Skeelers kopen bij Decathlon is gemakkelijk door het gebruik van de niveau filters waardoor je meteen ziet welke skeelers voor jou geschikt zijn.