Rolschaatsen volwassenen

Rolschaatsen volwassenen

Op zoek naar rolschaatsen voor volwassenen? Bij Decathlon hebben we rolschaatsen van ons eigen merk Oxelo en van Fila. Om veilig te gaan rolschaatsen is bescherming zeer belangrijk. Bekijk onze skate bescherming en skate helmen.
Terug naar artikelen
Merk
Niveau
Kleur
Prijscategorie
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1390 reviews

  Rolschaatsen

  Ook voor rolschaatsen kun je bij Decathlon terecht. We hebben verschillende kleuren en speciaal voor wie oude tijden wilt laten herleven zijn deze klassieke items een ware must have.

  Rolschaatsen hebben vier wielen en zijn voorzien van stoppers. Deze stoppers worden gebruikt om tot stilstand te komen maar je kunt ze ook gebruiken om jezelf af te zetten en zo snelheid te maken. Rolschaatsen of rollerskates brengen je weer terug in de tijd en zijn lekker retro. Het is een leuke workout en ideaal om in beweging te komen. Je kunt er mee dansen, je hond uitlaten, je kinderen naar school brengen of lekker een rondje door het park skaten. Het is allemaal mogelijk met de rolschaatsen van Decathlon. Het moderne skeeleren of skaten is eigenlijk allemaal begonnen met de klassieke rolschaatsen. Door de speciale positie van de wielen, zorgen rolschaatsen voor een stabiel gevoel, vooral bij een lage snelheid of bij stilstand. Helaas kun je met rolschaatsen niet zo snel als met skeelers of skates.

  Ook voor roller derby rolschaatsen kun je terecht bij Decathlon. Roller derby is een sport uit Amerika waarbij de nadruk op contact en snelheid ligt. De sport wordt voornamelijk door vrouwen gespeeld en de rolschaatsen die specifiek bedoeld zijn voor roller derby zijn opgebouwd uit een quad (4 wielen die niet op één lijn zitten), met een lage schoen die de voet goed ondersteunt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen