Heelys

Category image

Heelys zijn schoenen met wieltjes en met deze schoenen kun je zowel lopen als skaten. Heelys zijn erg populair en dit is niet zonder reden. De wieltjes zijn gemakkelijk te wisselen met de bijgeleverde tool.

8 Artikelen
€1299

€7499

€7399

Laatste Kans
€58,99 -15%
€4999

Laatste Kans
€59,99 -16%
€4999

€589

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

€589

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

Sale
€53,99 -7%
€4999

Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad

3.0/5 Op basis van 6 reviews

Skaten en lopen met Heelys

Heelys zijn tegenwoordig helemaal in de mode en veel kinderen vinden het leuk om zowel te kunnen skaten als lopen. Je kunt skaten terwijl je gewoon je schoenen aan kunt houden. Eigenlijk zijn Heelys een combinatie tussen schoenen en rolschaatsen en je kunt er allerlei trucjes mee doen. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon rechtdoor de rollen en je kunt zelfs allemaal verschillende dansbewegingen op je Heelys doen. Heelys zijn er in verschillende soorten en maten en Decathlon heeft zowel Heelys voor jongens als voor meisjes. Het is logisch dat de wielen soms kunnen slijten en daarom worden de heelys met een tooltje geleverd zodat je eenvoudig de wielen kunt verwisselen. Het kan lastig zijn om goed vooruit te komen op je Heelys als je het nog nooit hebt geprobeerd maar naar een paar keer oefenen zul je merken dat je veel plezier kunt hebben met deze speciale schoenen.

Let op je veiligheid als je op je Heelys rijdt

In Nederland zijn er veel goede wegen om lekker met je Heelys te kunnen rolschaatsen omdat het vaak vlak is en de wegen mooi glad zijn. Maar pas wel goed op als je op deze sportieve schoenen gaat rollen want een ongelukje zit in een klein hoekje. Wij van Decathlon adviseren daarom ook om de juiste bescherming te dragen. Dit kan een helm zijn maar ook pols, knie en elleboog beschermers kunnen een lelijke blessure voorkomen. Als je niet precies weet welke maat je nodig hebt kun je dit altijd aan een van onze medewerkers vragen. Ga in ieder geval goed voorbereid de weg op en let goed op langskomend verkeer.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al de Decathlon medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over Heelys kun je terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds in de winkel waar je de producten uit kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.