Schooltassen

Schooltassen

Op zoek naar een schooltas? Bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan schooltassen. Onze schooltassen zijn er in velen maten (inhoud van 5 tot 35 liter) waardoor kinderen van verschillende leeftijden een leuke schooltas kunnen uitzoeken. Afhankelijk van het formaat is er genoeg plaats voor boeken, een laptop en andere schoolspullen. Bekijk onze gymtassen voor een kleiner formaat tasjes.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
123,99 -40%
73,89
95,00 -55%
42,75
4.7/5 Op basis van 31668 reviews

Schooltassen

Onze schooltassen voor kinderen zijn ideaal om mee te nemen naar school. Wij bieden schooltassen met laptopvak aan, handig om al je spullen te bewaren tijdens je dagelijkse verplaatsingen. We hebben leren effen schooltassen, maar ook met een print zoals een zebra schooltas.

Schooltassen meisjes

Ben jij op zoek naar een meisjes schooltas? Bij Decathlon verkopen we schooltassen voor meiden in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we rugtassen, handtassen, shoppers en schoudertassen voor meiden die ze makkelijk mee naar school kunnen nemen.

Schooltassen jongens

De perfecte jongens schooltas vinden? Dat kan bij Decathlon. Voor zowel bassisschool kinderen als middelbare school, wij verkopen schooltassen in alle soorten en maten. Deze schooltassen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.