Gymschoenen jongens

Gymschoenen jongens

Ben jij op zoek naar gymschoenen voor jongens? Decathlon heeft een ruime keuze aan jongens sneakers en (zaal) gymschoenen. Uiteraard geven de jongens gymschoenen voor in de zaal niet af door de non-marking zool. De sportschoenen voor jongens zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk aan te trekken zijn. Kijk ook eens naar het assortiment kinderkleding en school en gymaccessoires voor het sporten op school.
Advies nodig?
Waar moet ik op letten bij het kopen van gymschoenen voor mijn kind?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
4.5/5 Op basis van 167645 reviews

Non marking gymschoenen jongens kopen bij

Springen, klimmen, rondrennen en heerlijk spelen doe je natuurlijk het liefst op gymschoenen die stevig zijn, voldoende grip hebben en niet afgeven. Dus ben je op zoek naar gymschoenen voor jongens die niet afgeven in de zaal dan ben je bij Decathlon aan het goede adres. Hier vind je veel verschillende non-marking gymschoenen voor jong en oud. Het is belangrijk voor schoolgym dat je non-marking gymschoenen voor jongens koopt. Deze schoenen geven niet af in de zaal en zijn vaak een vereiste om te mogen deelnemen aan de gymles. Een non-marking zool staat vaak aangegeven op de zool zelf. Hierin staat dan dat het gaat om een non-marking zool. Voorheen waren non-marking zolen altijd wit of doorzichtig, maar tegenwoordig vind je ze in alle kleuren ook in het zwart. Non marking gymschoenen voor jongens zorgen ervoor dat kinderen met plezier vrij kunnen bewegen in de zaal, zonder dat de schoenen afgeven.Daarnaast hebben onze gymschoenen voor jongens een stevige zool en bieden voldoende grip in de gladde gymzaal.

Gymschoenen voor jongens van klein tot groot

Bij Decathlon vind je gymschoenen voor jongens van klein tot groot. Wij hebben gymschoenen voor jongens vanaf maat 20, dus ook voor de jongste kinderen op school hebben wij een goede jongens gymschoen. Onze gymschoenen voor jongens zijn speciaal gemaakt voor gebruik tijdens de gymles. De schoenen bieden veel grip in de zaal en zorgen ervoor dat je vrij rond kan bewegen en rennen. Onze grootste maat jongensschoenen voor gym loopt to maat 39. Ben je op zoek naar een grotere maat dan kan je natuurlijk ook bij volwassen sportschoenen kijken. Hiervoor raden wij aan om te kijken naar schoenen voor tennis, handbal of voor voetbal. Deze hebben over het algemeen non marking zolen en bieden daarbij de wendbaarheid die nodig is voor gym in de zaal.

Gymschoenen voor jongens met klittenband of met veters

Voor de allerkleinsten hebben wij ook gymschoenen voor jongens met klittenband. Zo trek je eenvoudig de schoenen aan en uit. Ook is het voor de juf of meester makkelijker om de schoenen aan te trekken als je gymschoenen met klittenband hebt. Schoenen met klittenband vind je meestal terug bij de kleinste maten. De grotere maten hebben vaak allemaal wel veters. Gymschoenen voor jongens met veters zitten net wat comfortabeler en kan je ook beter aanpassen aan de voet. Zo zorg je voor optimale comfort, maar zal hij nog steeds makkelijk uit te trekken zijn.

Gymschoenen voor jongens van verschillende merken

Wij hebben verschillende merken gymschoenen voor jongens. Wij hebben jongens gymschoenen van zowel Artengo, Adidas, Kalenji, Reebok, Puma, Asics en nog veel meer. Dus voor iedere jongen hebben wij de gymschoen die bij hem past. Rent hij fijner rond op Adidas dan hebben wij het assortiment voor hem. De gymschoenen van andere merken hebben allemaal de non marking zool en kunnen dus ook allemaal in de zaal gebruikt worden zonder dat deze afgeven. Let op dat verschillende merken gymschoenen voor jongens verschillende doeleinden kunnen hebben. Zo zal een schoen van Tarmak meer geschikt zijn voor basketbal en biedt veel ondersteuning aan de enkels, maar zal je iets minder vrij in kunnen bewegen.