Zadelonderleggers

Zadelonderleggers

Ben je op zoek naar een fijne zadelonderlegger? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Zoek je een comfortabele gelpad of schuimonderlegger, of een mooie onderlegger met nepbond? Kijk dan gauw verder! Wij hebben ook bijpassende zadeldekjes en paardrijkleding

.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Niveau
Levertijd
Kleur
Prijs
9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 1272 reviews

  Zadelbontje

  Zadelonderleggers komen in allerlei soorten en maten zodat er voor iedere paardenrug wat te vinden is. Daarom is het van belang om te weten wat voor zadelonderlegger geschikt is voor de rug van jouw paard. De populairste zadelonderlegger is het zadelbontje. Deze zadelonderleggers zijn gemaakt van schapenwol of lamswol. De zadelbontjes hebben als belangrijkste functie het zweetafvoer van het paard. Ze zorgen ervoor dat het paard niet te snel afkoelt en dat de lichaamstemperatuur op de juiste hoogte blijft. Een wollen zadelonderlegger is niet alleen geschikt voor temperatuurcontrole, maar dient ook als schokdemping.

  Zadelonderlegger pony

  Ook voor pony’s verkopen wij geschikte zadelonderleggers gemaakt van verschillende materialen. Zo bieden wij zadelonderleggers aan van schuimstof die de druk van het zadel verdeelt en de schokken van het paard dempt. Daarnaast verkopen wij ook nog gel zadelonderleggers. Deze vormen zich naar de rug van het paard en zijn daarom erg geschikt voor paarden met een gevoelige rug. Beide zadelonderleggers dempen de schokken tijdens het rijden, hebben een uitstekend draagcomfort, en zijn zowel geschikt voor de rug van een pony als een paard.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen