Vliegenspray paard

Vliegenspray paard

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Prijs
4.1/5 Op basis van 184 reviews

Vliegenspray paard

Een vliegenspray is een spray met een insectenwerende middel erin. Een vliegenspray zorgt ervoor dat je makkelijk en snel het middel aan kan brengen op een paard. Vliegen en andere insecten zullen hierdoor op afstand gehouden worden.Er zijn 2 verschillende werkingen, dit zijn vliegensprays die zorgen dat de vliegen op afstand blijven vanwege de geur en de zogeheten paardendeodorant die de natuurlijke geur van een paard maskeert en daardoor niet meer aantrekkelijk is.

Vliegendeken paard

Een vliegendeken is een paardendeken gemaakt van mesh of een ander stevige maar luchtige stof. Deze bedekt de hals en romp van een paard zodat vliegen en dazen niet kunnen steken. De vliegendekens zijn van licht materiaal waarbij het paard zijn hitte goed kwijt kan. met gebruik van een vliegendeken in combinatie met een masker of vliegenfrontriem is het gebruik van vliegensprays op de wei en stal niet nodig.

Beste vliegenspray paard

De beste vliegenspray voor paarden is een vliegenspray die makkelijk is in gebruik en langdurig werkt. Afhankelijk van hoe je je paard houd en of het paard arbeid verricht kan je de beste spray kiezen. Decathlon heeft een ruim aanbod aan vliegensprays en andere vliegwerende middelen. Voor de beste keuze kan je ons sportadvies lezen.