Jodhpurs en Paardrijschoenen

Jodhpurs en Paardrijschoenen

Op zoek naar Paardrijschoenen of Johdpurs? Omdat paardrijlaarzen niet altijd even comfortabel zijn en in sommige gevallen niet goed passen, kan het fijn zijn om te rijden met paardrijschoenen of Johdpurs. Bij Decathlon hebben we een mooi assortiment in verschillende maten en kleuren. Zo zit er altijd iets tussen waardoor jij comfortabel en stijlvol kunt paardrijden. Kies nu je jodhpurs of paardrijschoenen in combinatie met je mini chaps bij Decathlon!

Filter
Terug naar artikelen
Maat
SPORTIEF NIVEAU
WEERSOMSTANDIGHEDEN
GEBRUIKSPLAATS
Kleur
Prijs
20 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 6534 reviews

  Johdpurs en paardrijschoenen kopen

  Ben jij nog op zoek naar comfortabele paardrijschoenen? Decathlon verkoopt een breed assortiment aan Jodpurs, ook wel bekend als Joppers. Omdat paardrijlaarzen vaak als oncomfortabel of onpraktisch worden beschouwd, kiezen vele ruiters ervoor om te rijden met Jodhpurs en chaps. Dit omdat chaps vaak beter aansluiten aan het been en makkelijker aan en uit te doen zijn. Om goede rij prestaties te leveren is het onzettend belangrijk om je goed te voelen op het paard, en daar hoort een comfortabele en veilige rij outfit bij.

  Leren paardrijschoenen

  Ons team van fervente ruiters hebben zowel leren als synthetische paardrijschoenen ontwikkeld. Zodat er voor ieder type ruiter wat passend bij zit. Omdat wij het belangrijk vinden dat er in ieder seizoen comfortabel gereden kan worden, bieden wij ook warme paardrijschoenen aan. Deze schoenen zijn gevoerd met nepbont voor maximale warme.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen