Halsters

Halsters

Wil je een halster voor je paard of pony kopen? Bij Decathlon bieden wij een breed assortiment aan van leren halsters en kunstof halsters die zeer comfortabel zijn voor het paard. Bekijk ook ons assortiment van zadeldekjes en paardrijbroeken om matchend op je paard te zitten.

Advies nodig?
Hoe kies ik een halster?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Kleur
Prijs
4,99
Paniekhaak voor paard en pony
Paniekhaak voor paard en pony
KERBL

Paniekhaak voor paard en pony

(6)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 3608 reviews

Leren halsters en kunstof halsters

Hoe kies je nou het juiste halster voor je paard of pony? Leren halsters zijn vaak wat comfortabeler dan kunstof halsters. Dit komt doordat het halster niet schuurt aan het hoofd van het paard. Mocht je nog een comfortabelere optie voor je paard willen, dan kun je het beste gaan voor halsters met een fleecevoering. Een halster met fleece voering voelt zacht aan voor het paard en zorgt ervoor dat het paard geen schuurplekken krijgt als het de neiging heeft om te gaan trekken wanneer hij vast staat.

Op zoek naar een veulenhalster?

Een veulenhalster is zeer belangrijk om zorgvuldig te kiezen. Bij Decathlon bieden wij een veulenhalster aan met een ingewerkt halstertouw. Op deze manier kun je makkelijker veulens begeleiden en vangen wanneer ze in de weide staan.