Rugbysokken

Rugbysokken

Rugbykleding heren kopen bij Decathlon. Bij rugbykleding voor heren is het heel belangrijk dat het sterk is en dat het comfortabel zit. Dit zijn de belangrijkste voordelen die Decathlon biedt bij de rugbykleding voor heren. Bovendien letten we op veiligheid: Ritssluitingen en harde onderdelen worden zoveel mogelijk weggewerkt, zodat jij onbezorgd kunt tackelen- en getackeld worden!

Terug naar artikelen
Maat
Merk
Kleur
Prijscategorie
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Niet beschikbaar)
  4.0/5 Op basis van 248 reviews

  Waarom speciale rugbykleding?

  Hoewel de modellen en kleuren vaak op elkaar lijken, zit er een enorm verschil tussen rugbykleding en andere sportkledij. Rugbykleding is, in tegenstelling tot voetbal tenues bijvoorbeeld, gemaakt van een veel steviger materiaal. Door de aard van de sport krijgt rugbykleding veel te verduren. De sport vraagt daarom om materiaal dat behoorlijk scheur- en rekbestendig is.

  Wat zijn andere verschillen tussen voetbal- en rugbykleding?

  Naast de scheurbestendigheid, wordt in het design van rugbykleding ook gekeken hoe de kleding zo veilig mogelijk gemaakt kan worden. Ritssluitingen worden bijvoorbeeld zoveel mogelijk weggewerkt, zodat de kans op blessures bij tackles minimaal is.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen