Rugbyschoenen volwassenen

Rugbyschoenen volwassenen

Zoek jij rugbyschoenen? Of de zon schijnt of dat het regent, het maakt niet uit, er wordt gerugbyd. Daarvoor heb je wel de juiste schoenen nodig. Offload, het rugbymerk van Decathlon, ontwierp stevige en comfortabele rugbyschoenen voor kinderen. Wist je dat onze producten in samenwerking met Franse professionele spelers ontworpen worden? Bedenk goed wat voor schoen je zoekt: Méér noppen bieden méér houvast in de scrum. Minder noppen maken je sneller en méér wendbaar. Ook de ondergrond maakt verschil: Aluminium noppen bieden méér houvast op drassig terrein. Kunststof noppen zijn geschikt voor kunstgras.

Rugbykleding vind je ergens anders op de site, net als rugby lichaamsprotectie. En vergeet vooral je rugby sokken niet!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
‪TYPE TERREIN‬
‪TYPE NOPPEN‬
‪TYPE ZOOL‬
VERKOPER
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
Rugby Predator Malice SG Schoenen
Rugby Predator Malice SG Schoenen
220,00
ADIDAS

Rugby Predator Malice SG Schoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
(1)
Malice SG Rugbyschoenen
Malice SG Rugbyschoenen
75,00
ADIDAS

Malice SG Rugbyschoenen

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
(1)
Malice Elite Rugbyschoenen SG
Malice Elite Rugbyschoenen SG
110,00
ADIDAS

Malice Elite Rugbyschoenen SG

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
4/5 Op basis van 358 reviews

Op zoek naar rugbyschoenen?

Zoek jij nieuwe rugbyschoenen? Decathlon en Offload, ons rugbymerk, hebben de beste modellen voor je geselecteerd, zodat je onder alle omstandigheden veilig en fijn kunt rugbyen.

Onze rugbyschoenen bieden comfort, grip en optimale ondersteuning. Verschillende modellen zijn geschikt voor verschillende spelniveaus en mate van intensiteit. Bij de keuze van jouw rugbyschoenen houd je ook rekening met de positie die je speelt.

We hebben rugbyschoenen met aluminium noppen, kunststof noppen en hybride modellen: Die hebben zowel kunststof als aluminium studs.

Spelers in de scrum zijn beter geholpen met schoenen met méér noppen. De noppen bieden je houvast: Je staat steviger in het veld! Spelers aan de zijkant moeten méér snelheid maken. Noppen beremmen je enigszins: Kies daarom voor rugbyschoenen met minder noppen.

Rugby op verschillende ondergronden

Decathlon houdt er rekening mee dat rugby onder verschillende (weers)omstandigheden gespeeld wordt. Bij natte omstandigheden werken de aluminium schroefnoppen het best. Op droge ondergrond volstaan kunststof noppen vaak óók. Ook voor kunstgras zijn deze schoenen uitermate geschikt.

Zorg voor je rugbyschoenen

Om je rugbyschoenen zo lang mogelijk goed te houden, moet je er voor zorgen. Vergeet je aluminium noppen niet regelmatig te vervangen, om zo je grip te houden. Heb je leren schoenen? Zorg dan dat je ze regelmatig invet, en dat je ze droog krijgt (met bijvoorbeeld een krant in de schoen). Synthetische schoenen kun je juist goed een beetje nat maken, om ze zo schoon te krijgen. Hoe dan ook: Laat je schoenen niet te lang in een vochtige omgeving liggen!